30 / 04 / 2024

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL'ye arsa satılacak!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren arsa ihaleleri ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 61 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.



Konut imarlı arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Ekim 2023 ihalelerini de yakından takip ediyor. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yatırımcıların arama motorlarında sık sık araştırdığı son dakika ihaleleri arasında 61 bin lira bedelle satışa çıkarılan konut imarlı arsa da bulunuyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen vatandaşların internet üzerinden de sık sık araştırdığı ihalelerden bir tanesi de 9 Ekim tarihinde yapılacak..

Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin gündeminde yer alan ihale detaylarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Konya Meram'da yer alıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arazi ve arsalar KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak'ın resmi web sitesindeki ihale ilanına göre 61 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkarılan söz konusu arsanın satış ihalesi de yatırımcılar tarafındanmerakla bekleniyor.  Söz konusu arsanın satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde saat 09.30'da yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın yayımladığı söz konusu bu ihale ilanına göre, satışa sunulan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? Yine Milli Emlak tarafından paylaşılan bilgilere göre söz konusu arsanın tahmin edilen ihale bedeli kaç Türk Lirası? 

Ev yapmak isteyenlere konut imarlı arsa fırsatı! Bu ilde 61 bin TL ye arsa satılacak!

Milli Emlak'ın satışa sunduğu konut imarlı arsanın tahmin edilen ihale bedeli 61 bin Türk Lirası şeklinde belirtilirken, geçici teminat bedeli de 18 bin 300 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından resmi web sitesi üzerinden yayımlanan ihale ilanı şu şekilde:

Satış Bilgileri
Tahmin Edilen İhale Bedeli    ₺61.000,00
Teminat Bedeli    ₺18.300,00
Uygun Yüzölçümü    406,06 m²
İhale Tarihi    09/10/2023
İhale Saati    09:30
İhale Yeri    -
İletişim Adresi    https://konya.csb.gov.tr/
Telefon    (332) 224 56 00

Taşınmaz No    ***********
Pafta/Ada/Parsel    M28D10D2C/164/21
İmar Durumu    Evet
İmar Özellik Adı    Diğer Tarım Alanları
Yasal Dayanak    2886 / 45
Taşınmaz Yüzölçümü    406,06 m²
Hazine Hissesi    -
Satılacak Yüzölçümü    -

Garanti Bankası'ndan flaş bonus kampanyası! Son gün 31 Ekim, kaçırmayın!

Borcu olanlara son dakika müjdesi! Garanti BBVA 0,99 faizle kredi verecek!

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!


Geri Dön