06 / 05 / 2024

Kızkalesi güzel mi

Kızkalesi güzel mi

Kızkalesi, son 10 yılın en kalabalık bayramını yaşadı. Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOP) Başkan Yardımcısı Kale: " Tüm işletmelerimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı " dedi.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördü!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatları 26 ayın en düşük seviyesini gördüğünü duyurdu.

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Banka kiralık kasalarına ilgi ikiye katlandı! Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Değerli eşyaları ya da belgeleri güvenli bir şekilde saklamak için vatandaşlar bankaların kiralık kasalarına yöneliyor. Son bir yıl içerisinde banka kiralık kasalarına ikiye katlanmış durumda. Peki kiralık kasa güvenilir mi? Kiralık kasa ücretleri ne kadar?

Aile Bakanlığı ödemesi tamam ama bu da çok güzel! Aylık 5.137 TL nakit hesabınıza yatıyor

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemesi alan çok sayıda vatandaş var. Vatandaşlar destek ödemelerinin yanı sıra devlet tarafından sağlanan diğer imkanları da merak ediyor. Devlet tarafından sağlanan çok güzel bir imkan daha var. İşte detaylar...

Memur olmak isteyenlere güzel haber! Artık KPSS’yi dert etmeyin! Belediyede yüksek maaşla işiniz hazır! İşte şartlar!

Memur olmak isteyenlere güzel haber verildi. KPSS’ye gerek olmasan belediye işe girin. İşte aranan şartlar!

Karnesi güzel gelen öğrencilere Aile Bakanlığı'ndan müjde! Anne babalar hemen başvursun! 5.104 TL para şık diye yatacak!

Müjde gibi müjde resmen geldi! Karnesi güzel olan öğrencilere  bir hediye de Aile Bakanlığı'ndan! Başarılı öğrencilere 5.104 TL para verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmişti. Anne babalar acele edin siz de başvurun! İşte ayrıntılar...

Motorin ve benzine zam geldi mi? İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarındaki son gelişmeler, araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. İşte 23 Aralık Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Fındık fiyatına zam geldi mi? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? İşte 14 Aralık 2022 güncel fiyat listesi...

Fındık üreticileri fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini merak ediyor. Peki, Fındık fiyatına zam geldi mi? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? İşte 14 Aralık 2022 güncel fiyat listesi...

Akaryakıtta son durum ne! İşte 13 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne? Benzin ve motorine indirim geldi mi? İşte 13 Aralık Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıtta son durum ne! İşte 12 Aralık Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG grubuna indirim ya da zam geldi mi? sorularına dair yanıtlar merakla araştırılıyor. İşte 12 Aralık Pazartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Kızkalesi güzel mi Haberi

Kızkalesi güzel mi

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOP) Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, bayram tatilinde Kızkalesi'nin son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadığını söyledi.


Ramazan Bayramı sonrası tatilci yoğunluğunu AA muhabirine değerlendiren Kale, Mersin'in önemli turizm merkezlerinden Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi'nde bayram yoğunluğunun turizmciyi sevindirdiğini ifade etti.


Hem otellerin, pansiyonların ve ikinci konutların doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığının altını çizen Kale, şöyle devam etti:


"Gurbetçilerin tatillerini bayrama ayarlaması Kızkalesi sahilinin 'insan seline' dönüşmesine neden oldu. Bu bayram Kızkalesi son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadı. Tüm işletmelerimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Tatilci yoğunluğu Kızkalesi'ndeki hem esnafın hem de turizmcilerin yüzünü güldürdü. Aynı yoğunluğun Eylül ayının 15'ine kadar devam edeceğini tahmin ediyorum."


- Tatilcilerin diğer tercihi "Kayacı Vadisi"


Kayacı Vadisi'ndeki piknik yeri işletmecisi Emin Baş da bayram tatilini...