04 / 05 / 2024

kızkalesinde turizm

kızkalesinde turizm

Mersin'in tarihi ve turistik beldesi Kızkalesi, son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadı. Bayram tatili yoğunluğunun eylül ayına kadar devam etmesi bekleniyor. Mersin'in turistik beldesi Kızkalesi, bayramda dolup taştı.

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yamaç Personel Taşımacılık Ve Turizm Limited Şirketi Kartal’da 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Aykut Gezgin tarafından kuruldu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nes Shine Sağlık Kozmetik Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Şahin tarafından kuruldu.

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Healthist Sağlık Ve Turizm Seyahat Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sevgi Ekiyor tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Oğuz ve Tuğba Oğuz ortaklığında kuruldu.

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sandıkçı ve Yusuf Sandıkçı ortaklığında kuruldu.

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omaroğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Omaroğlu tarafından kuruldu.

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mst Grup Sağlık Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Enis Malik Mengüç ve Uğur Ülgül ortaklığında kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Eldorado Mimarlık Ve Turizm Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sıtkı Erdoğan tarafından kuruldu.

kızkalesinde turizm Haberi

kızkalesinde turizm


Mersin'in tarihi ve turistik beldesi Kızkalesi, son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadı. Bayram tatili yoğunluğunun eylül ayına kadar devam etmesi bekleniyor Mersin'in turistik beldesi Kızkalesi, bayramda dolup taştı. Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkan Yardımcısı Mustafa Kale, bayram tatilinde Kızkalesi'nin son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadığını söyledi.Bayram sonrası tatilci yoğunluğunu değerlendiren Kale, Mersin'in önemli turizm merkezlerinden Erdemli ilçesine bağlı Kızkalesi'nde bayram yoğunluğunun turizmciyi sevindirdiğini ifade etti. 


YOĞUNLUK SÜRECEK 

Otellerin, pansiyonların ve ikinci konutların doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığının altını çizen Kale, "Gurbetçilerin tatillerini bayrama ayarlaması Kızkalesi sahilinin 'insan seline' dönüşmesine neden oldu. Bu bayram Kızkalesi son 10 yılın en kalabalık günlerini yaşadı. Tüm işletmelerimiz yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Tatilci yoğunluğu Kızkalesi'ndeki hem esnafın hem de turizmcilerin yüzünü güldürdü....