19 / 07 / 2024

KK İnşaat

KK İnşaat

KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Akif Kerem Gebeş ve Kaan Han Eyüboğlu tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Konsol ve Saher Khatıb ortaklığında kuruldu.

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Project İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet KAdir Kaymakçı tarafından kuruldu.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

Kk Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kk Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gözde Keskin ve Mecit Karaosman ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sur'da dükkân fiyatları yüzde 100 arttı!

Diyarbakır’ın tarihi Sur İlçesi, ihya projesi ile birlikte eski canlılığına kavuşmaya başladı. Sur Yanık Çarşı’daki 400 dükkân yenilendi. İlçede dükkân fiyatları yüzde 100, kiralar yüzde 40 arttı.

Araplar 25 milyonluk ofis ve dükkân aldı!

Yabancı yatırımcıdan KDV muafiyeti sektörde canlılık yaratmaya başladı. Araplar 25 milyonluk ofis ve dükkân aldı.

Osmaneli’nde inşa edilecek 100 konut ve 11 dükkân ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli İlçesi, Camiikebir Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 100 konut ve 11 dükkân ihalesi yapıldı.

Osmanlı Halk Pazarı'nda 253 dükkânın anahtar teslimi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve ATO’nun işbirliğiyle şubat ayında temeli atılan ve rekor bir hızla tamamlanan Osmanlı Halk Pazarı’ndaki 253 dükkânın anahtarları sahiplerine teslim edildi.

Memduh Büyükkılıç'tan kentsel dönüşüm semineri!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri üyelerinin hazır olduğu toplantıda Küçükali ve Anbar semtlerinde kentsel dönüşüm ile yapılacak binalar hakkında detaylı bilgi verildiğini söyledi.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Demir Romance'ta metrekaresi 6 bin liraya dükkân!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı. Ticari alanların metrekare fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

KK İnşaat Haberi

KK İnşaat

KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Akif Kerem Gebeş ve Kaan Han Eyüboğlu tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 26 Nisan'da kuruldu. KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Yurtiçinde ve yurtdışında her nevi inşaat yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KK İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Fener Kalamış Caddesi, Rüyam Apartmanı, No:67/1...