29 / 04 / 2024

kktc turları 2015

kktc turları 2015

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş ve beraberindeki heyetle Bakanlıkta bir araya geldi..

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

KKTC Su Temin Projesi'nde sona gelindi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, 15 Ekim 2015 Perşembe günü KKTC Su Temin Projesi'nin açılışı gerçekleştirmek üzere Anamur'a gelecek.

KKTC Su Temin Projesi 15 Ekim'de açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, 15 Ekim 2015 Perşembe günü KKTC Su Temin Projesi'nin açılışı gerçekleştirmek üzere Anamur'a gelecek.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

KKTC Su Temin Projesi'nde geri sayım başladı!

KKTC'ye içme suyu taşıyacak olan "KKTC Su Temin Projesi"nde geri sayım başladı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "En geç, Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıldönümü olan 20 Temmuz 2015 tarihinde KKTC'ye su akacak" dedi.

KKTC Su Temin Projesi'nde Bakan Eroğlu saat verdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC Su Temin Projesiyle ilgili olarak, "En geç, 20 Temmuz 2015 saat 10.59'da su aksın istiyoruz" dedi.

KKTC artık elektriğini de Türkiye'den alacak!

KKTC suyun ardından elektriği de Türkiye’den alacak. Yıllık 1,5 milyon kilowatt (kW) enerji tüketen ada, kablo hatlarının döşenmesiyle ucuz enerjiye kavuşacak. Proje, 2015 yılının ilk yarısında başlayacak...

ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek: 2015 Türk turistin yılı olacak!

2015'ten de bir hayli umutlu olduklarını söyleyen ETS Tur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, "2015 Türklerin yılı olacak" dedi. 2014'te hedefler büyük ölçüde yakalanırken 2015'te de aynı yüksek performans bekleniyor.

Yılbaşında yurtdışı turlarına gidenler Londra'yı tercih ediyor!

İngiltere’nin Başkenti Londra son 3 yıldır Dünya çapında yılbaşı haftası ve gününün en eğlenceli kutlandığı şehir olarak seçiliyor, Londra bu yıl da 2015 yılbaşı gecesine hazırlanırken yurtdışı turlarına gidenler Londrayı tercih ediyor.

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu!

Tatilciler Ege, Akdeniz ve KKTC'de otelleri doldurdu. Yurtdışı turlarda en fazla ilgiyi, vize zorunluluğunun olmadığı Güney Afrika ve Uzakdoğu ülkeleri, yurtiçi kültür turlarında Kapadokya ve Karadeniz turları görüyor

Bali turları ucuzlayacak!

Endonezya’nın başkenti Jakarta’ya Türk Hava Yolları’nın (THY) 2015 Mayıs’ında başlatacağı direkt seferler, turizm sektöründe heyecan yarattı. Fiyatlarının da daha ekonomik hale gelmesiyle Bali turlarında patlama bekleniyor.

Bursa 2015 'te İpek Yolu Şehirleri'ne ev sahipliği yapacak!

Güney Kore’nin Yeosu kentinde gerçekleştirilen Dünya 8. İpek Yolu Şehirleri Belediye Başkanları Forumu’nun sonuç bildirgesine göre tarihi ipek yolu şehirlerinin belediye başkan ve yöneticileri 2015 yılında Bursa’da toplanacak.

kktc turları 2015 Haberi

kktc turları 2015
Görüşme öncesi Çelik, “Kuşkusuz kültürel konularda sürekli görüşüyoruz ama acil konumuz Türkiye’nin turizmle ilgili aldığı tedbirler var biliyorsunuz biz Türkiye’nin turizm potansiyelinden her zaman KKTC’nin de faydalanmasını gözetiyoruz” dedi. Çelik, şöyle devam etti. “KKTC ile bu bağlamda yeni dönem için ne yapabiliriz, ne tür işbirlikleri geliştirilebiliriz onları kendi aramızda konuşacağız.” Denktaş ise Bakan Çelik’e teşekkür ederek, KKTC’nin giderek gelişen bir turizm sektörü olduğunu söyledi....