05 / 05 / 2024

Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı

Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı

Türkiye, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarlarından Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı (ISH) 2017'de partner ülke olacak.

Uluslararası ISH 2015 Fuarı başladı!

" Banyo, Yapı, Enerji, Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı 'na ( ISH ) 2015, 59 ülkeden 2 bin 465 firma katılıyor.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Burak Onur tarafından kuruldu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Klima ve kombinizi Beko'dan birlikte alın 4 bin TL indirimden yararlanın! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, kombi ve klima almayı düşünenleri memnun edecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 4 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Beko'da klima fiyatları ne kadar? Beko kombi kaç TL? İşte detaylar...

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Hangi klimayı almalıyız? İşte Beko klima modelleri ve 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Beko markalı klimalar ne kadar? Beko klima kaç TL? En uygun klima hangisi? İşte tüm detaylarıyla Beko klima modelleri ve fiyatları...

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışı arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği (EDER) Kurucu Üyesi ve Projesoft Üst Yöneticisi (CEO) Yüksel Eminoğlu, bayram alışverişlerinde klima, derin dondurucu ve beyaz eşya satışının arttığını belirterek, online sanal poslardan satışın yüzde 42'ye yükseldiğini bildirdi.

Ortamın havasını Vestel ile değiştirin! İşte Vestel klima modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Klima alımı için geri sayım başladı. İhtiyacı olanlar şimdiden klima alışverişlerini tamamlıyor. Vestel klimaları ve güncel fiyatlarını sizler için derledik…

Fiyatlar zamlanmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klima modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Yaz dönemi zamlanacağı düşünülen klimalar için ihtiyacı olanlar şimdiden harekete geçti. Arçelik klima modelleri ve Mart 2022 güncel fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı Haberi

Klima ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) Başkanı Zeki Poyraz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünya genelinden 2 bin 465 firmanın katıldığı ISH 2015'i 197 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.


Türkiye'nin bu yılki fuara İtalya'nın ardından en yüksek katılım sağlayan ikinci ülke olduğunu dile getiren Poyraz, "Ülkemiz firmalarının yoğun ilgi gösterdiği fuarda Türk iklimlendirme sektöründen 104 firma yer aldı. Çok sayıda iş görüşmesi gerçekleştiren firmalarımız, 'Türk malı' imajına yönelik de yoğun bir reklam ve tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Frankfurt Havalimanı ve şehir merkezindeki taksilerde tanıtım görselleri sergilenirken, fuar alanında da çeşitli reklam çalışmaları yapıldı" şeklinde konuştu.


Poyraz, Almanya'nın dünyanın en büyük iklimlendirme ithalatçısı olması nedeniyle fuara ciddi ilgi gösterildiğini anlatarak, şu bilgiyi paylaştı:


"Türkiye'nin fuarda partner ülke olması için gösterdiğimiz çabalar sonuç verdi. Fuarın...