02 / 05 / 2024

KMS Makine ve Çelik Sanayi A.Ş.

KMS Makine ve Çelik Sanayi A.Ş.

Beta Tek İnşaat ve Mühendislik A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yiğit'in babası Celal Yiğit vefat etti...

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üçok Makine Ve İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Sinan Eles tarafından kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Hibe desteğini alan şanslı çiftçiler belli oldu! Liste 5 gün askıda kalıyor!

Kırsal kalkınma destekleri çerçevesinde, çiftçilere verilecek tarım makine ve ekipman desteği hibesi için sonuçlar açıklandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

A101’de kahve çılgınlığı! Kahve makinesinden fincan takımına yok yok…

A101 Market 26 Mayıs Perşembe günü için kataloğunu yayınladı. A101’in yayınladığı katalogda kahve bölümü göze çarpıyor. Önümüzdeki hafta Perşembe günü raflarda yerini alacak ürünlerde Filtre Kahve Makinesinden Türk Kahvesi Makinesine ve fincan takımına kadar kahve adına her şey var. Makine ve fincan

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karabıçak tarafından kuruldu.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nodır Rustamov ve Emre Kandemir ortaklığında kuruldu.

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aykanat tarafından kuruldu.

KMS Makine ve Çelik Sanayi A.Ş. Haberi

KMS Makine ve Çelik Sanayi A.Ş.

Beta Mühendislik İmalat ve Montaş A.Ş., Beta Tek İnşaat ve Mühendislik A.Ş., KMS Makine ve Çelik Sanayi A.Ş., Bimeks İthalat İhracat Ltd. Şti şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yiğit'in babası Celal Yiğit vefat...