28 / 04 / 2024

Knauf çevre yönetim sistemi

Knauf çevre yönetim sistemi

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esaslar belirlendi!

Türkiye Çevre Ajansı tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3 Üncü Maddesi'nin (J) Bendi Kapsamında Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Olarak Yapılacak Mal ve Hizmet Alımlarına Daire Usul ve Esaslar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Ytong Yönetim Merkezi, LEED GOLD Sertifikası aldı!

Çevre dostu ürünleri ve sürdürülebilir yapılaşma konusunda yaptığı öncü çalışmalarla tanınan Türk Ytong’un Yönetim Merkezi Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen “LEED Gold” sertifikasını aldı...

Süleyman Çetinsaya yeni yönetim sistemini değerlendirdi!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yönetim sistemi değerlendirdi. Çetinsaya, yeni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u tebrik etti.

3. havalimanına Çevre Yönetim Sistemi Belgesi!

İGA, yenilenen ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi’ni havacılık sektöründe ve diğer karşılaştırmalı sektörlerde Türkiye’de alan ilk şirket olarak, başarılarına bir yenisini ekledi.

Mücahit Demirtaş, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, İller Bankası (İLBANK) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Mehmet Ceylan: Dönüşümden istifade edenler yerel yönetim ve müteahhitler!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Ceylan, yüksek emsal artışlarıyla dönüşümden istifade eden yerel yönetim ve müteahhitler olduğunu söyledi. 3'üncü'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde dönüşüm sorunları masaya yatırıldı.

Bursa Kıyı Yönetim Planı onaylandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahillerle ilgili hazırladığı 1/50.000’lik ‘Bütünleşik Kıyı Yönetim Planı’na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay çıktı.

Bursa Kıyı Yönetim Planı onaylandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sahiller için hazırladığı 1/50000’lik ‘Kıyı Yönetim Planı’, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Sahil planı diğer belediyelere de örnek teşkil edecek.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi'nin başlangıç toplantısı 3 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla başlatılan “Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi”nin başlangıç toplantısı düzenlenecek. Başlangıç toplantısına eş finansman sağlayan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu yetkilisi de iştirak edecek.

Diyarbakır katı atık yönetim projesi başlıyor!

Diyarbakır katı atık yönetim projesinin başlangıç toplantısı 3 Temmuz 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanı Ferruh Parmaksız’ın ve teknik ekibin katılımıyla yapılacak.

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesi Yönetim Planı tamamlandı!

Ihlara Özel Çevre Koruma Bölgesinin 20 yıllık vizyonu oluşturularak ve önümüzdeki 5 yıl içerisinde etkin yönetimini sağlayacak kararların tespiti ile birlikte Ihlara ÖÇK Bölgesi Yönetim Planı uygulama süreci etkin bir şekilde başlatıldı.

Knauf çevre yönetim sistemi Haberi

Knauf çevre yönetim sistemi

Çevresel performansının kontrol edilmesi ve geliştirilmesi oluşumunu destekleyen ve uluslararası bir standart olan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, her türlü üretim sektöründe, ürünün ilk aşamasından tüketiciye sağlamasına kadar geçen her adım sürecinde çevresel etkilerin dikkate alınıp üretimin gerçekleştirilmesine katkı sunan sistematik bir yaklaşım olarak belirliyor. Üretim süreçlerinin tüm aşamalarını bu standartlara göre üreten Knauf, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetleriyle de çevresel negatif etkisi minimize edilmiş yapılar için gerekli yetkin mühendislik ürünlerini dünyadaki 250’den fazla üretim tesisinde üretip inşaat sektörünü buluşturuyor. 

LEED Sertifikası ile enerji ve çevre dostu üretim

Knauf Alçıpan® ürünleri, ısı yalıtımı ve iç aydınlatmaya sağladığı olumlu katkılarıyla binaların enerji verimliliğine önemli girdilerle etki sağlarken LEED V4 esaslarına göre hem  ön koşul olan minimum enerji performansının gerekliliklerini yerine getiriyor...