03 / 05 / 2024

KO-MEK binası

KO-MEK binası

İzmit Serdar Mahallesi’nde yeni açılan KO-MEK binası hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açacak. Eğitim; 30 Eylül Salı günü düzenlenecek tören saat 15.30’da başlayacak.

Asmalımescit'in efsane mekanı eski Babylon binası 75 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mega kent İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Babylon'un Asmalımescit'teki binası, rekor bir bedelle satışa çıkarıldı. Müzikseverlerin hafızalarına kazınan söz konusu mekân, 75 milyon liralık fiyat etiketiyle yeni bir sahibine devredilmeyi bekliyor.

Arter binası LEED Altın Sertifikası'nın sahibi oldu!

Vehbi Koç Vakfı kuruluşu olan Arter'in 2019 yılında taşındığı Dolapdere'deki binası, Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifika'nın sahibi oldu.

Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temeli atıldı! 

4 bin metrekarelik alanda inşa edilecek 65 derslikli bir öğrenim kompleksi olan Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temel atma işlemi gerçekleşti.

Migros genel müdürlük binasını 206 milyon TL'ye Koçak Gold'a sattı!

1975'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Migros, genel müdürlük birimlerinin de bulunduğu binayı Koçak Gold Kuyumculuk'a 206 milyon TL'ye sattı. Firma, mülk sahibi olduğu binada kiracı oldu.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Beykoz Koç Ortaokulu hizmete açıldı!

Vehbi Koç Vakfı'nın model okul olarak inşa ettiği Beykoz Koç Ortaokulu binası açıldı.

Koç Üniversitesi Sarıyer’de yeni okul binası yaptı!

Koç Üniversitesi, yabancı diller okulu ve yeni fakülte binası için Sarıyer Mavramoloz Ormanı’ndaki arazileri kullandı…

Beykoz Belediyesi Meclis Binası'nın inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi, meclis çalışmalarının daha modern bir mekânda yürütüleceği yeni meclis binasının inşaatına başladı.

Edirne Meriç Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Edirne'de üreticilere daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için yeni hizmet binası inşa edilecek. Edirne Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, eski binanın taşınacağını söyledi.

KO-MEK iki kurs binasını daha yeniledi!

12 yıldır Kocaeli’nde meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), kursiyerlerine daha iyi ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Akhisar'daki üniversite binasının yüzde 75'i tamam!

Akhisar Üniversitesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Manisa Celal Bayar Üniversitesine (MCBÜ) bağlı olarak ilçeye kazandıracakları yeni meslek yüksekokulu binası inşaatındaki son durum hakkında görüşmek üzere toplantı düzenlendi.

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası bugün açılıyor!

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

KO-MEK binası Haberi

KO-MEK binası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki eğitim halkasına yenilerini ekliyor. İzmit Serdar Mahallesi’nde yeni açılan KO-MEK binası hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla 30 Eylül Salı günü düzenlenecek tören saat 15.30’da başlayacak.


BİLGİEVİ YENİ BİNASINDA


Kocaeli’de eğitime büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Serdar Mahallesi’ndeki Bilgievi, Nurettin Paşa Sokak No: 53 adresindeki yeni binasında 2014-2015 eğitim dönemine merhaba diyecek. Serdar Bilgievi daha çok öğrenciye hizmet verebilmek ve kapasitesini arttırabilmek amacıyla yeni yerine taşındı.


15 BİLGİSAYAR, 6 BİN KİTAP


Serdar Bilgievi, 3 katlı yeni binasında 3 adet derslik, 1 adet kulüp sınıfı olmak üzere toplam 4 sınıfla hizmet verecek. Bilişim sınıfında 15 adet bilgisayar öğrencileri beklerken, kütüphane ise bünyesindeki yaklaşık 6 bin adet kitapla...