05 / 05 / 2024

koç grubu-akgül grup koç kuleleri ödemeleri

koç grubu-akgül grup koç kuleleri ödemeleri

Koç Grubu-Akgül Grup Koç Kuleleri ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Koç Kuleleri projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiyor

Koç Grubu o ünlü hastaneyi satın aldı!

Türkiye'nin en büyük şirketler topluluğu olan Koç Holding AŞ Anatolia Hospital markası altında hizmet veren Kemer Medical Center Özel Sağlık Hizmetleri Turizm ve Ticaret AŞ'nin yüzde 80'ine denk gelen hissesini satın aldı. 

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Aygül Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygül Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aygül ve Tuncay Aygül tarafından kuruldu.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

koç grubu-akgül grup koç kuleleri ödemeleri Haberi

koç grubu-akgül grup koç kuleleri ödemeleri

Koç Kuleler projesi Ankara Söğütözü bölgesinde hayata geçiriliyor. Koç Grubu-Akgül Grup Koç Kuleleri ödemelerinden önce projeden bahsedelim.


Ankara Koç Kuleleri Koç Grubu ve Akgül İnşaat ortaklığında inşa ediliyor. Koç Kuleleri 100 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 32 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


17 bin metrekare arsa alanına sahip olan Koç Kuleleri 86 adet ofis ve 32 adet mağazadan meydana geliyor. Ofislerin alanları 214 metrekare ile 962 metrekare arasında değişiyor.


Koç Kuleleri projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlayıp 8 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ankara Koç Kuleleri'nde teslimlerin Mayıs 2014'te yapılması planlanıyor.


Koç Grubu-Akgül Grup Koç Kuleleri ödemeleri!

Koç Grubu-Akgül Grup Koç Kuleleri ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanma imkanı bulunuyor.


Koç Kuleleri ulaşım: Söğütözü Mahallesi, Söğütözü Caddesi No:2 - 06510 Çankaya/ANKARA


Tel: 0312 287 47...