30 / 04 / 2024

Koç grubu yatırımları

Koç grubu yatırımları

Koç Grubu, 2017’nin ilk çeyreğinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde 5 yıldızlı otel açacak. Divan için sırada Diyarbakır ve Kayseri var.

Koç, Ülker ailesinden Beta Marina ve Pendik Turizm'i almak için masaya oturdu!

Geçen hafta 664 milyon dolara Kalamış Yat Limanı'nı alan Koç Holding dümeni yeni limanlara kırdı. Koç, Ülker ailesinden Beta Marina ve Pendik Turizm'i almak için masaya oturdu...

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Divan Grubu yatırımları hızlandırma kararı aldı!

Covid-19 sürecinde yatırımlarını beklemeye alan ve verimliliğe odaklanan Divan Grubu yatırımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Yatırımlar tekrar gayrimenkule yöneliyor!

Yılın ikinci yarısında yeni yatırımlarını hızlandıracaklarına dikkat çeken Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, sağlık ve inşaat sektöründe büyümeye devam ettiklerini vurguladı...

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçarse Yapı Taahhüt Dekorasyon Turizm Yatırımları Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koç tarafından kuruldu.

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sahil Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 71 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sarıçam Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 115 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sedir Turistik Tesisler ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 173 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koç, İbrahim Sinan Kolat ve Yıldırım Sedefoğlu tarafından kuruldu.

Koç grubu yatırımları Haberi

Koç grubu yatırımları

Türkiye’nin ilk turizm, konaklama ve yiyecek içecek gruplarından Divan, bünyesindeki 17 otel ve 3 residence’a bu yıl üç yeni otel daha ekliyor. Divan Grubu, 2017 yılındaki üç yeni yatırımını Diyarbakır, Kayseri ve Cizre’ye yapacak. Zihnimize son dönemde enkaza dönüşmüş sokaklarıyla kazınan Cizre, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Süleyman Çağlı’nın yatırımı ve Divan Grubu’nun işletmesiyle, 140 odalı ilk 5 yıldızlı oteline kavuşacak. Otelin yatırım maliyeti 18 milyon dolar. Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum ile Ankara’daki tarihi Divan Çukurhan Otel’de bir araya geldik. Appelbaum, Cizre için “Yatırım kararını iki yıl önce almıştık. Orada büyük potansiyel var. 6 ay sokağa çıkma yasağı olan dönemde inşaat durdu ancak şimdi devam ediyoruz. İlçeden ayrılanlar geri geliyor, kiralar bir anda iki kat artmış” dedi. Turizmde işler...