06 / 05 / 2024

Koç Holding ulaşım

Koç Holding ulaşım

Koç Holding'in ikinci çeyrek net kârı, Veliefendi gayrimenkul projesi kapsamında elde edilen 299 milyon liralık tek seferlik gelirin etkisiyle yüzde 49 artışla 872.4 milyon lira oldu.

Temettü dağıtacak Koç Holding ve şirketlerinin listesi belli oldu

Borsada uzun süreli yatırım düşününler tarafından tercih edilen temettü hisseleri bu sene de dağıtıma başladı. Koç Holding ve şirketleri de bu sene dağıttığı temettü ile yatırımcısını güldürecek. İşte temettü dağıtacak Koç Holding şirketleri ve temettü miktarları…

Koç Holding'den hisse hamlesi! Yapı Kredi kağıdı satılacak

Koç Holding, portföyündeki 575 milyon adet Yapı ve Kredi Bankası hissesini “hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle” satacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Devlet, 25 yaş altındaki öğrencilere ulaşım desteği olarak 750 TL sunuyor!  Başvuru koşulları neler?

Belirli yaşın altında olanlar için devlet, ulaşım yardımı yapmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından duyurulan açıklamaya göre ulaşım desteği olarak 750 TL sunuluyor. Şart olarak belirlenen o yaşın altında olanlar bu destekten yararlanabilecekler.  İşte ulaşım desteği detayları…

Koç Holding 20 bin kişiye yaşam alanı oluşturacak

531 çalışanı deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine katılan Koç Holding, bölgeye yapılacak yardım projelerini açıkladı

Borsayı hareketlendiren hamle! Koç Holding'den 630 milyonluk alım

Koç Holding, iştiraki olan Arçelik'in yüzde 0,87'sine karşılık gelen hisseyi Koç Holding Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'ndan 630 milyon lira karşılığında satın almış oldu.

Koç Holding'den açıklama! Batarya yatırımı rafa mı kalktı?

Koç Holding'den Ford ile birlikte Ankara'da büyüyen elektrikli araç piyasasına yönelik otomobil bataryası fabrikası projesinin iptal edilebileceği haberlerine dair açıklama geldi.

Koç Holding'ten dev batarya yatırımı! Temel atılıyor!

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım!

Marka Şehirler Zirvesi 2017'de konuşan Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan: "Marka Şehir İstanbul’un en önemli sorunu makro imar planı, altyapı ve ulaşım” dedi.

Koç Holding 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi!

Koç Holding'in 2016 yılı finansal sonuçları açıklandı. 2016 yılında 70,9 milyar TL konsolide ciro elde eden Koç, 6,2 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Artvin'deki Yeni Rabat Kilisesi'nin ulaşımı meclis gündeminde!

Artvin'nin Ardanuç ilçesine bağlı Bulanık köyünde bulunan Yeni Rabat Kilisesinin ulaşım ve çevre koşulları mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç oldu!

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Koç, " Önümüzdeki dönemde de Koç Topluluğu olarak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmayı sürdürürken, küresel arenada ülkemizi yeni başarı hikayeleri ile buluşturacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Sur Yapı Koşuyolu Konutları ulaşım!

Toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Sur Yapı Koşuyolu Konutları ulaşım bilgisi kapsamında Acıbadem istasyonuna yakın konumda olacak.

Koşuyolu Konutları Sur Yapı ulaşım!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 100'e yakın konuttan meydana gelecek. Koşuyolu Konutları Sur Yapı ulaşım bilgisi kapsamında E-5 üzerinde yükseliyor.

Koç Holding ulaşım Haberi

Koç Holding ulaşım

Tek seferlik gelir dışarıda tutulduğunda, şirketin net kârı bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 2 civarı geriledi. Koç Holding'in 2013 yılı ikinci çeyrek net kârı 586.4 milyon TL olmuştu.

KAP'a bu sabah gönderilen mali tablo açıklamalarına göre, Koç'un ikinci çeyrek toplam satışları ise, yüzde 3 artışla 16.5 milyar lira oldu.

İş Yatırım Analisti Mustafa Küçükmeral, "Net kârdaki büyümede şirketin İstanbul Veliefendi gayrimenkul projesinden elde ettiği bir kereye mahsus gelir etkili oldu" dedi.

Koç Holding Kiptaş ile İstanbul Zeytinburnu'nda gayrimenkul projesi geliştirmek için sözleşme imzalamıştı.

Koç'un faaliyet raporunda yer alan açıklamada da, "Projede 226 adet daire ile 14 adet ticari alan teslim alınmıştır. Teslim alınan birimlerin toplam gerçeğe uygun değeri 337.8 milyon TL olarak takdir edilmiş, teslimi gerçekleşen kısım karşılığında Koç Holding aktifinden...