28 / 04 / 2024

koç inşaat Ofis Park Gaziemir

koç inşaat Ofis Park Gaziemir

Tek blok halinde yükselen Ofis Park Gaziemir projesi toplamda 36 adet ofisten meydana gelecek. 1 ay sonra inşaat çalışamalrı başlayacak olan Ofispark Gaziemir'de ön talep dönemi başladı...

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Koç İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Koç tarafından kuruldu.

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat malzemeleri sanayisinin ülkeye katkısı artacak!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu; ‘Gündem Buluşmaları’nın 41’inci toplantısında, inşaat malzemeleri sanayisinin Türkiye'ye katkısının daha da artacağını dile getirdi.

Kocaeli'de inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde çalıştığı inşaatın 4.katından düşen 43 yaşındaki işçi İbrahim Koçoğlu hayatını kaybetti. 

Yusufeli'ndeki baraj inşaatındaki şantiye meclis gündeminde!

Artvin'in Yusufeli ilçesindeki baraj inşaatındaki şantiye ve karantina koşulları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ümraniye Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin inşaatında sona gelindi!

Ümraniye Belediyesi tarafından vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili sorunlarına çözüm üretmek için Elmalıkent Mahallesi’nde inşa edilen Kentsel Dönüşüm Ofisi’ndeki çalışmalarda son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı sona eren ofis, önümüzdeki günlerde son düzenlemeleri yapılarak hizmete sunulacak.

İnşaat malzemeleri sanayisi ilk 9 ayı büyüme ile tamamladı!

Tayfun Küçükoğlu, “İlk çeyrekte yüzde 8,1 büyüyen, ikinci çeyrekte pandeminin etkisiyle yüzde 8 gerileyen, daha sonra üçüncü çeyrekte güçlü toparlanma yaşayan inşaat malzemeleri sanayimiz ilk 9 ayı tahminlerimizin ve beklentilerimizin üzerinde büyüme ile tamamladı" dedi.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi daha da güçlenecek!

İnşaat malzemelerinin yüzde 100 yerli olması için başlatılan çalışmalarla ilgili konuşan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Ürünlerimizin kalitesi ve ihracat performansımız Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin gücünü yansıtıyor'' dedi.

Halk GYO Şekerpınar B blok inşaat yapı sözleşmesi güncellendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kocaeli ili, Şekerpınar ilçesinde yer alan,  kiralama ve/veya satışına yönelik pazarlama süreci devam eden, Halk Ofis Şekerpınar (B Blok) projesinin, inşaat yapı ruhsatı geçerlilik tarihi 16 Temmuz 2025 olarak güncellendi...

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

İnşaat malzemeleri sektörü uluslararası pazarda yükselecek!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, koronavirüs salgını sonrası inşaat malzemeleri sektörünün, yurt içi ve yurt dışındaki gelişiminin güçleneceğini belirtti...

Kazakistan'da inşaat şirketleri çalışmaya başlayacak!

Kazakistan'da, koronavirüs hastası sayısı 1757 oldu. Ülkenin Nur Sultan ve Almatı şehirlerinde inşaat şirketlerinin koronavirüs tedbirlerini eksiksiz uygulaması koşuluyla çalışmasına izin verildi...

İnşaat malzemesi sektöründe vergiler ertelenmeli!

Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı’ paketi kapsamında Türkiye inşaat malzemesi sektörünün de mücbir sebep desteği kapsamına alınmayı beklediğini belirtti...

koç inşaat Ofis Park Gaziemir Haberi

koç inşaat Ofis Park Gaziemir

İzmir'in Gaziemir bölgesinde konumlandırılan Ofispark Gaziemir projesinde ön talep dönemi başladı. Koç İnşaat tarafından inşa edilen Ofis Park Gaziemir'de 36 adet ofis yer alacak.


1 ay sonra inşaatı başlayacak olan Ofis Park Gaziemir projesi şuan yapım aşamasında. Ofis Park Gaziemir projesinde yer alan ofislerin büyüklükleri 85 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor. 


Ofis Park Gaziemir'de ortak toplantı salonu, giriş alanı, mağazalar, danışma, merkezi sistem klima ve 7/24 güvenlik yer alacak. Koç İnşaat Ofis Park Gaziemir teslimleri inşaat başladıktan 1 yıl sonra yapılacak.


Ofis Park Gaziemir projesi  Optimum Outlet'e ise 500 metre,  Gaziemir merkeze 600 metre,  Konak merkeze 9 kilometre, havaalanına 4 kilometre, metro istasyonu ve çevre yoluna 150 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Ofis Park Gaziemir iletişim bilgisi:

Telefon: 0232 220 47 48

Web: