28 / 07 / 2024

koç yapı gyo

koç yapı gyo

Gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşüme yolundaki ilk adımlarını atan Koç Yapı A.Ş., ödenmiş sermaye taahhdünü 20 milyon TL'ye yükseltti. Koç Yapı Apple, Ipad kontrollü Akıllı Ev Sistgemleıini tüm projelerinde uyguluyor.

Ege Yapı GYO oluyor! SPK'dan izin çıktı!

EgeYapı Avrupa Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz yolunda ilk aşamayı tamamlayarak Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) dönüşüm iznini aldı.

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun SEPAŞ A.Ş. ile yapılan elektrik enerjisi alımı işlemlerinin koşulları ve fiyat belirleme yöntemi açıklanarak, işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu belirlendi. 

Hamit Cenk Koç kimdir?

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç kimdir? Hamit Cenk Koç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamit Cenk Koç'un biyografisi...

Koç Yapı'nın acı günü! Hamit Cenk Koç vefat etti!

Koç Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Cenk Koç vefat etti. Koç Yapı taziye ilanı yayınladı. 

Konya Şehir Hastanesi bu yıl hizmete açılıyor!

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, yapımı süren Konya Şehir Hastanesi'nin bu yıl içinde hizmete açılacağını açıkladı.

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.

Koç Tower'da metrekaresi 10 bin TL'ye!

İnsana ve çevreye duyarlı Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinin LEED sertifikalı, ekolojik ve ekonomik ısınan Koç Tower projesi ile yeşil binalar üretmeye devam ediyor. Projede konutlar metrekaresi 10 bin TL'den satışa sunuluyor.

Say Yapı, GYO kuracak!

Say Yapı Teknoloji, gayrimenkul sektöründe yatırımlarını artırıyor. İstanbul’da yoo istanbul projesini yürüten Say Yapı Teknoloji, 500 milyon dolar yatırımla 2 projeye daha başlayıp gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Aral tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Maltepe, Merkez Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Koç Tower'da metrekare fiyatı 10 bin TL!

Koç Yapı, Bağdat Caddesi projelerine devam ediyor. Bunlardan Koç Tower, caddede son ruhsatı alan en yüksek bina özelliğini taşıyor. Koç Tower, 21 kat ve 38 daireden oluşuyor.

koç yapı gyo Haberi

koç yapı gyo

Yapı ve Kredi Bankası başta olmak üzere bankalar nezdinde sağlanan iş ortaklığı ile Koç Yapı A.Ş., piyasa itibarını ve teminat limitlerini 100 milyon TL'ye ve hedeflerine ulaşmanın keyfini sürüyor. Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'ndeki üyeliğiyle sektörünün önemli oyuncuları arasında yerini alan firma, yatırımları ve şirket gelişim planlamaları ile 100 yıllık hedefler doğrultusunda yoluna emin adımlarla devam ediyor. 


Koç Yapı A.Ş., kentsel dönüşümün merkezi olan bağdat caddesinde, butik, mimari tasarımlarla farklılık yaratarak konsept projeler üretirken, bilişim çağının tüm konseptlerinin uygulandığı Apple, Ipad kontrollü Akıllı Ev Sistgemleıini tüm projelerinde uyguluyor. Koç Yapı A.Ş. leed sertifikalı binalar inşa ederek enerji ve çevre dostu tasarımları ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Firma Koç Tovver projesini şehrin merkezinde yaşamak ve çalışmak isteyenler için Suadiye'de hayata geçiyor....