06 / 05 / 2024

koç yapı inşaat güvener suites

koç yapı inşaat güvener suites

Kadıköy'de Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat girişimiyle yükselen Güvener Suites projesinin daireleri minimum 535 bin TL'den başlıyor. Projede en az yüzde 30 peşinat ödemesi ile daire sahibi olunabiliyor...

Kadıköy Güvener Suites’in temeli atıldı: Minimum 535 bin lira!

Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat’ın işbirliği ile hayata geçirilen Güvener Suites’in temeli atıldı. Lokasyon olarak Kadıköy'de yer alan Güvener Suites'in daireleri minimum 535 bin liradan satılıyor...

Güvener Suites Kadıköy 'de 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Feneryolu'nda hayata geçirilen Güvener Suites projesinde fiyatlar 535 bin TL'den başlayıp, 745 bin TL'ye kadar değişiyor...

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kochman Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Betül Menekşe ve Çakıcı Koç ortaklığında kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mati Yapı İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özhan Koç tarafından kuruldu. 

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darf Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Koç ve Fatih Koç ortaklığında kuruldu. 

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koç tarafından kuruldu.

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve Osman Koç ortaklığında kuruldu.

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K10 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erdal Gögerçin tarafından kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Monet Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Monet Yapı İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Mustafa Bahadır Koç tarafından kuruldu.

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

koç yapı inşaat güvener suites Haberi

koç yapı inşaat güvener suites


Koç Yapı ve Dervişoğlu İnşaat tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen Güvener Suites projesi  100 milyon dolarlık yatırım ile inşa ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Güvener Suites projesi 1.400 metrekare arsa alanı üzerinde yer alacak. İçerisinde 30 adet dairenin bulunduğu  Kadıköy  Güvener Suites toplam 4.500 metrekare kapalı alana sahip.


 


Mevcut konutların brüt 145 metrekare olarak tasarlandığı Güvener Suites konum olarak Feneryolu’nda yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Güvener Suites Kadıköy 'de ön cephede bulunan yüksek giriş daireler 535 bin liradan, arka...