07 / 07 / 2024

Koca Gayrimenkul adres  

Koca Gayrimenkul adres  

Koca Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Koca tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Koca Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koca Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Koca tarafından kuruldu.

Hmf Global Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmf Global Gayrimenkul Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sönmez, Mehmet Samet Sönmez ve Ömer Faruk Koca tarafından kuruldu.

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koca tarafından kuruldu.

Bmn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmn Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 11 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Bumin Tütüncü, Mehmet Yaşar Koca ve Saadettin Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi!

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alan AND Pastel projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Koca Gayrimenkul adres   Haberi

Koca Gayrimenkul adres  

Koca Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Koca tarafından kuruldu.

Koca Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Şirketin amacı, gayrimenkul danışmanlığı ve ekspertiz faaliyetlerinde bulunmak, gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesi ve fiyatlandırılmasında bilimsel ve mali danışmanlıklar yapmak, gerçek veya tüzel kişi ve kuruluşlara ait her türlü gayrimenkuller, arsa, arazi, konut ve iş yerlerinin fiyat analizlerini yapmak, fizibilite çalışmalarında bulunmak, gayrimenkullerin ve bunlara bağlı ayrılmaz parçalarının, gayrimenkul projeleri ile gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerini etkileyen,zaman, yer, nitelik, nicelik, piyasa ve çevre koşulları ve benzeri unsurları emsalleri ile kıyaslamak suretiyle ekspertiz faaliyetlerinde bulunmak, gayrimenkullerin kira bedellerini analiz ve ekspertiz etmek. Şirketin konusu, bilcümle ticaret, sanayi ve sair muameleleri yapmak, şirketin konuları ile...