23 / 07 / 2024

kocaali sakarya gençlik merkezi

kocaali sakarya gençlik merkezi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Kocaali’ye müjdesi verilen bir yeni projede daha hazırlıklar tamamlanıyor.

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Eylül'de açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Geyve’de inşa edilen Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı.

Karasu'ya Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi geliyor!

Karasu Gençlik Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçeye sosyal donatıları yüksek yeni bir Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi kazandırmak için hazırlıklara başladıklarını belirtti.

Geyve Gençlik Merkezi 2016’da tamamlanacak!

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Projesi’nde devam eden çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "İnşallah merkezimizi 2016 yılında hizmete alacağız” dedi.

Kocaali’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce tüm ilçelere kazandırılacağını açıkladığı Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezlerinin bir yenisini Kocaali’de inşa edeceklerini müjdeledi.

Sakarya Geyve Gençlik Merkezi yükseliyor!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile kafeteryanın yer alacağı çok yönlü bir proje olacak” dedi.

Sakarya Geyve Gençlik Merkezi çalışmaları ne durumda?

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıklayan Oktar, “Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi; 150 kişilik tiyatro ve konferans salonu, eğitim ve seminer sınıfları ile çok yönlü bir proje olacak” dedi.

Sakarya Geyve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Geyve Gençlik Merkezi’nde çalışmaların başladığını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Sadece gençlik için değil tüm Geyveli kardeşlerimize yeni bir buluşma noktası kazandırıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Geyve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Geyve Gençlik Merkezi’nin temelinin atıldığını duyuran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni merkez ile tüm Geyveliler’e dönük önemli bir hizmeti daha hayata geçireceklerini vurguladı.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

kocaali sakarya gençlik merkezi Haberi

kocaali sakarya gençlik merkezi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Kocaali’ye müjdesi verilen bir yeni projede daha hazırlıklar tamamlanıyor. Kısa süre önce ilçeye sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerin yapılacağı yeni bir merkez sözü veren Başkan Toçoğlu, yeni yatırımın proje hazırlıklarına başladıklarını duyurmuştu. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yeni açıklamada merkezin projesinin hazır olduğu ilan edildi. Hazırlanan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “16 ilçemizde altyapı, içmesuyu ve yol konusundaki gereklilikleri bir bir tamamlamanın yanında; ilçelerimiz üst yapılarını da geliştirmenin gayreti içerisinde çalışıyoruz. Bu kapsamda tüm ilçelerimize Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri sözü verdik. geyve’de bu proje neredeyse tamamlandı. Artık son düzenlemeler yapılıyor. Sapanca’da çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Şimdi ise daha önce Kocaali’ye sözünü verdiğimiz merkez için önemli bir aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Kocaali Sosyal Gelişim...