27 / 05 / 2024

kocaali sakarya son başvuru

kocaali sakarya son başvuru

Sakarya Kocaali Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle hayata geçirilen 448 konutluk TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları bugün sona erdi.

Sakarya’ya göç artınca konut fiyatları resmen fırladı!

Sakarya, son dönemlerde büyükşehirlerden göç edenlerin tercih ettiği popüler illerden biri haline geldi. TÜİK’e göre Sakarya, Türkiye’nin en fazla iç göç alan 18’inci kenti oldu. Doğası, iş olanakları ve sunduğu eğitim imkânlarıyla birçok ihtiyaca cevap veren kentte, konuta talep artıyor.

Fındık hasadı resmen başladı! İl il fındık fiyatları ne kadar oldu? Son dakika rakamlar geldi! 

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde fındık hasarı resmen başladı. Peki il il fındık fiyatlarında son durum ne? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

TOKİ Sakarya Kocaali 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Kocaali sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Kocaali’ne kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Kocaali’ne inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Kocaali sosyal konut projesi...

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda son 65 konut satışta.

Sakarya Erenler dönüşüm projesinde son 67 konut satışta!

Sakarya'da Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Proje dahilinde son 67 konut kaldı. 

Sakarya Kocaali 403 konut ihalesi bugün!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Sakarya Kocaali'ye 403 yeni konut müjdesi!

Sakarya İli Kocaali İlçesi Caferiye Mahallesi 2. Etap 403 Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 7 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Sakarya'da kentsel dönüşüm hazırlıkları son aşamada!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada  “Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanmasında son aşamaya geldik ve en kısa sürede bakanlığa sunacağız. Sonrasında bakanlığın onaylaması halinde kentsel dönüşüme başlıyoruz” dedi.

TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020!

TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sakarya Kocaali kura sonuçları kazananlar listesi 20 Temmuz 2020 ve TOKİ Kocaali kura sonucu öğrenme detayları...

TOKİ Sakarya Kocaali kura çekimi bugün yapılacak!

TOKİ'nin Sakarya Kocaali projesinde yer alan 396 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Sakarya'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Sakarya Kocaali'de aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunduğu öne sürülen kişiler arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

Sakarya Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Sakarya'da inşaatı süren Millet Bahçesi'nde incelemeler yaptı.

kocaali sakarya son başvuru Haberi

kocaali sakarya son başvuru

TOKİ'nin Sakarya Kocaali'de hayata geçirdiği 448 konutluk projede başvurular sona erdi.  Projedeki dairelerin başvuruları için Ziraat Bankası Sakarya Kocaali Şubesi hizmet verdi. 


TOKİ Sakarya Kocaali projesinde yer alan  2+1 dairelerin fiyatları 114 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1 daireler için 4 bin TL, 3+1 daireler için ise 6 bin TL başvuru bedeli ödendi. 


Dosya için