26 / 08 / 2024

kocaeli 2015 okulları

kocaeli 2015 okulları

Yıkılan cezaevi alanına yapılacak olan kampus ile İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi şehir dışına taşınacak. 48 derslik inşaatını da İzmit Belediyesi yapacak.

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Kocaeli Şehir Hastanesi 30 Kasım'da açılacak!

Temeli 2015'te atılan Kocaeli Şehir Hastanesi için sevindiren haber geldi. Yapımı devam eden hastane 30 Kasım 2021'de hizmete açılacak. 

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbetiyle ilgili soru önergesi verildi!

Kocaeli Şehir Hastanesinin yapımının tamamlanmaması ve 2015 tarihinden bu yana yapılan harcama miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'de iki yeni okul inşa edilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli'nin Çayırova ve Kandıra bölgelerinde 2 ilkokul inşa edecek. İnşa edilecek okullar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihale açıldı. 

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Kocaeli Dilovası TOKİ'de teslimler Kasım'da!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Dilovası bölgesinde inşa edilen 915 konutun teslimleri Kasım ayında gerçekleşecek. 2015 yılında temeli atılan projede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Sekapark - Plajyolu tramvay hattı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2017 Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray tramvay hattını uzatıyor. Seka Devlet Hastanesi’nden başlayıp Plajyolu’na kadar uzanacak olan 2.2 kilometrelik Akçaray Tramvay hattının İzmit Okullar Bölgesinin çarşıyla ulaşımının kolaylaştırılması bekleniyor. 

Kocaeli Şehir Hastanesi 2020'de tamamlanacak!

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Cephanelik alanında 2015 yılında yapımına başlanan Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili olarak, "2020 yılında hastane inşaatı son bulacak" dedi.

Doğuş GYO'dan Kocaeli imar planı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 17 Eylül 2015 tarih ve 516 sayılı kararı ile onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na Doğuş GYO 11 Ocak'ta iptali istemiyle dava açıldığı bildirilmişti.Dava süreci devam ediyor.

Kocaeli Başiskele'de okullara yeni sosyal alanlar yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın eğitime olan hizmetleri devam ediyor. Okulların spor altyapılarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında sosyal donatı alanları inşa ediliyor.

Kocaeli’de 21 okul kapatıldı!

Paralel yapı operasyonları kapsamında Kocaeli’de FETÖ terör örgütüyle ilişkisi olduğu tespit edilen 21 okul kapatıldı. Kocaeli’de kapatılan okulların isimleriyse haberimizde yer alıyor...

Kocaeli yeni ihtisas merkezinin temelleri atılıyor!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Aralık 2015’de açılışı yapılan Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ne yapmış olduğu ziyarette yeni bir ihtisas merkezinin temellerinin atılacağının müjdesini verdi

Kocaeli’de 2015 yılında 35 bin 353 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’de 1 289 320 konut satıldı. Konut satışları 2015 yılında bir önceki yıla göre %10,6 artış gösterdi.

kocaeli 2015 okulları Haberi

kocaeli 2015 okulları

Türkiye’de örnek birçok projeye imza atan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın göreve geldiği daha ilk günler gündeme getirdiği eğitim kampüsü projesi hayata geçiriliyor. Bilindiği gibi Başkan Doğan, şehir merkezinde bulunan İzmit Lisesi, Gazi Lisesi ve Kız Meslek Lisesi’nin şehir dışında okul kampüsleri şeklinde yapılarak taşınmasını istiyordu. Taşınacak okul yerlerinin de şehrin ihtiyacı olan sosyo-kültürel alanlara dönüştürülmesi yönünde hazırlıklar yapan Doğan, eğitim kampüsünde sona gelindiğini söyledi.


YÜZYILIN İZMİT’İ


Nevzat Doğan, “Göreve geldiğimden bu yana şehrimizi, yeni İzmit sloganıyla geleceğe hazırlıyoruz. Yüzyılın İzmit’ini hazırlıyoruz. Şu anda Gazi Lisesi ve İzmit Lisesi okullarımız maalesef bulundukları fiziki mekânlar nedeniyle çokta arzu ettiğimiz başarıda değiller. Mesela benim dönemimde İzmit Lisesi’nde bir sınıfta bütün öğrenciler üniversiteyi kazanmıştı. O zaman şehrin en iyi, en başarılı okuluydu ama bugün...