27 / 04 / 2024

kocaeli 2015 yatırımları

kocaeli 2015 yatırımları

Kocaeli’nde 2004 yılından bu yana binlerce projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halen 121 farklı projeyi aralıksız devam ettiriyor, büyükşehir, Kocaeli halkının konforu ve refahı için 7/24 çalışıyor.

Kocaeli'de yatırımlar devam edecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada “Kentin dönüşümünü muhtarlarımızla birlikte gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Sizlerin verdiği bilgiler sayesinde yatırımlarımıza yön veriyoruz” dedi.

Kocaeli'ye 17 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Son 13 yılda Kocaeli’ye yapılan 17 Milyar TL Yatırım ve destek vererek, kentin gelişimine çok önemli katkı sağlandı. Ulaştırma ve Haberleşmede 5.6 Milyar TL ile ilk sırayı alırken, Eğitim 1.8 Milyar TL ile yatırımda ikinci sıraya yükseldi...

Kocaeli İshakçılar’a 15 kilometrelik altyapı yatırımı!

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İshakçılar bölgesindeki altyapı problemlerini gidermek ve modern altyapıya kavuşturmak için toplam 15 km uzunluğunda içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı yapacak çalışmalara başladı.

Kocaeli’de 195 yeni eserin açılışı yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 Nisan Cumartesi günü 6. Açılış Bayramı kapsamında Kocaeli Bilim Merkezi’nin de aralarında yer aldığı 195 yeni eserin açılışını yapmak için Kocaeli'ye geliyor.

Kocaeli'ye duble yol müjdesi!

Kartepe ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Salim Dervişoğlu Caddesi, Kartepe’ye kadar duble yol olacak. D-100’e alternatif olacak

İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 7 sahili birden denetledi. Karaosmanoğlu “Kandıra ilçemize ve sahillerimize uyguladığımız projeler ve yatırımlarla insanımıza yakışan çalışmaların ortaya çıkması bizleri mutlu ediyor" dedi

İbrahim Karaosmanoğlu Çenesuyu tesislerini inceledi!

Çenesuyu markasının üretim fabrikasında inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ Tesislerin yakın zamanda yeni yatırımla üretim kapasitesinin artmasından memnuniyet duyuyorum " dedi

Kocaeli'ye 1,5 milyon fidan dikilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl 1 milyonu kendi imkanlarıyla, 500 bini de Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla toplam 1,5 milyon fidanın kente dikileceğini söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gelecekte dev projeleri kendi mühendisimiz yapmalı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu; Türkiye’de son yıllarda yapılan ve inşaatları devam eden büyük dev projelerde, ülkemiz mühendislerinin tek başına görev almasının önemine vurgu yaptı...

Kazakistanlı iş adamları Kocaeli'de 16 proje hayata geçirecek!

Kazakistanlı bir heyet Kocaeli'ye gelerek yapacakları projeleri KOTO'ya üye olan iş adamlarına anlattı, Türk yatırımcılardan destek beklediklerini söyledi 4 kişiden oluşan Kazakistanlı heyet, ülkelerinde yapılması planlanan 16 farklı projeyi açıkladı.

Kocaeli 2015 yatırımlarında kültür merkezi, spor salonu ve restorasyon çalışmaları bulunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı. 2015 yılı içinde ilde kültür merkezi, spor salonu, FİFA standartlarına uygun saha ve de restorasyon çalışmaları yapılacak.

Kocaeli'ye 2015'te 23.3 milyon dolarlık 7 yatırım yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu. 13 yılda 13 milyar lira yatırım yaptıkları Kocaeli'ye 2015'te 23,3 milyon liralık 7 yatırım daha yapacaklarını söyledi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Kocaeli Arap yatırımcıların gözdesi haline geldi!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, yapılan yatırımlar ile Kocaeli’nin Arap yatırımcılarının gözdesi haline geldiğini söyledi.

Kocaeli'ne yapılan ulaşım yatırımları TBMM'de!

Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Kocaeli iline son 5 yıl içinde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı..

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Darbe Kocaeli'de yatırımları etkilemedi!

Kocaeli'nde çalışması devam eden yeni devlet hastanesi binası projesi ve tramvay projesi olmak üzere tüm yatırımlar kaldığı yerden devam ediyor. Kentte 15 Temmuz’da yaşanan darbenin hiçbir yatırımı etkilemediği belirtildi.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

OSKİ yatırımları Ordu'ya damgasını vuracak!

OSKİ Genel Müdürlüğü, 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerle ilgili hafta sonunda geniş katılımlı bir değerlendirme toplantısı düzenledi, toplantıda 2016 yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi...

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

kocaeli 2015 yatırımları Haberi

kocaeli 2015 yatırımları


Kocaeli’nde 2004 yılından bu yana binlerce projeyi hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halen 121 farklı projeyi aralıksız devam ettiriyor. Kocaeli’nde hayatı kolaylaştıran, alt yapıdan üst yapıya kadar her alanda örnek oluşturan projelere imza atan Büyükşehir, Kocaeli halkının konforu ve refahı için 7/24 çalışıyor.



BÜYÜKŞEHİR 7/24 ÇALIŞIYOR


Büyükşehir’e bağlı birimlerden Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, hali hazırda toplam 121 adet projeyi yürütüyor. Alt ve üst yapı çalışmaları, spor salonları, köy yolları, restorasyon, kent meydanları gibi çalışmaların aralarında yer aldığı 121 proje gece gündüz demeden 7 gün 24 saat devam ediyor.



Kocaeli Büyükşehir...