19 / 05 / 2024

kocaeli 2023 Ulaşım Vizyonu Ulaşım Ana Planı

kocaeli 2023 Ulaşım Vizyonu Ulaşım Ana Planı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ''Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşacak İstanbul Metrosu'nun Gebze ve Dilovası'na uzatılması, ulaşım planı kararı olarak alınmıştır".

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Kocaeli'nin yarım asırlık hayali teleferik projesinin yüzde 95'i tamamlandı!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleme imkanı sunacak olan ve Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşım sağlayacak teleferik hattının yüzde 95'lik bölümü tamamlandı.

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları uzatıldı! Deprem bölgesinden sınava girecekler bu tarihi kaçırmayın! 

Deprem bölgesinden 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (2023-YKS) başvuran adaylara sunulacak  ulaşım ve barınma desteği başvuruları resmen uzatıldı. Peki YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları ne zaman sona erecek? 

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Öğrencilere büyük müjde! Aile Bakanlığı 2023 öğrenci ulaşım desteği nereden, nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki aylarda, ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerine ulaşım desteği sağlanacağını söylemişti. 2023 ile birlikte, söz konusu destek ödemeleri için de harekete geçildi. Peki, öğrencilere 2023 ulaşım desteği başvurusu n

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Gebze'nin ulaşım sorunu meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yol yetersizliği nedeni ile Gebze'de yaşanan ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli İlk Adım Köprüsü yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü tarafından İlk Adım Köprüsünde kavşak düzenleme çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalar süresince ulaşım alternatif yollardan sağlanacak.

İşte 6 dev ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

kocaeli 2023 Ulaşım Vizyonu Ulaşım Ana Planı Haberi

kocaeli 2023 Ulaşım Vizyonu Ulaşım Ana Planı


     Kocaeli Ticaret Odası'nda (KOTO) gerçekleştirilen toplantıda Kocaeli ''2023 Ulaşım Vizyonu Ulaşım Ana Planı'' kararlarını açıklayan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Yasası'nın Kocaeli'ye kazandırdığı en önemli imkanın devletin diğer kurumları ile birlikte şehrin bu günü ve geleceğini planlama ve ortak projeler geliştirme fırsatı olduğunu söyledi. 

     Her metrekaresi planlanmış bir şehir, ortak akıl ile hazırlanmış yüzlerce proje ile hizmet yollarının her zaman açık olacağını belirten Karaosmanoğlu, gelecek nesile hizmet ve eserlerinin yanında sürekli müracaat edebilecekleri ana planları miras bırakacaklarını kaydetti. 

     Karaosmanoğlu, çevre düzeni ve nazım imar planları olmadan, ulaşım ana planının da yapılamayacağını dile getirerek, bu nedenle ulaşım ana planına başlamak için önce çevre düzeni ve nazım imar planlarını tamamladıklarını ifade etti. 

     Bütün yatırımların vatandaşın ihtiyaçlarını dikkate alarak ve...