23 / 07 / 2024

kocaeli 5 köy

kocaeli 5 köy

İhtiyaçlarını karşılamak için bankadan kredi alan köylüler, kredi borçlarını ödemeyince arazilerini kaybetmekle karşı karşıya kaldı...

Lütfü Türkkan'dan evini 5'inci yıldan sonra satanlardan da vergi alınmasına tepki: Mülksüzleştirme olur!

Artık evini 5'inci yıldan sonra satanlardan da vergi alınması planlanıyor. İYİ Pati Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu "Böyle bir karar alması için insanın, Türkiye’deki şartları hiç bilmemesi lazım" diyerek değerlendirdi. İşte Türkkan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

O il için korkutan uyarı geldi! Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmiş ve 11 ilde büyük yıkımlare meydana gelmişti. Deprem için korkutan uyarılar gelmeye devam ederken en son uyarı o il için geldi. Zemin çürük! 6,5 büyüklüğünde deprem bekleniyor!

Euro 5 gün sonra bu kadar olacak! Geri sayım başladı! Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını 5 gün sonra açıklayacak. Geri sayım başladı. İşe euro böyle olacak. Kıyıda köşede 1 euro bile olanlar hemen baksın.

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem! Duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı! Hemen bakın!

5 bankada yılbaşı öncesi büyük deprem yaşanıyor. Açıklanan bu rakamları duyanın da görenin de resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen siz de bakın...

Hazine iki ihaleyle borcuna 13,5 milyar daha ekledi! Açık yüzde 200 arttı

Nisanda bütçe açığındaki artış, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 200 arttı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki ihalede 13 milyar 598,5 milyon lira borçlanmaya gitti.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cate Blanchett 2.5 milyon sterline köy evi aldı!

Oynadığı filmlerle dikkat çeken Oscar ödüllü oyuncu Cate Blanchett, 2.5 milyon sterline köy evi aldı...

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Kocaeli'de köy tesisleri imece usulü inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce köylerde ihtiyaç duyulan malzemelerin temini hızla sağlanırken, işçilik için imece usulü bir araya gelen köylüler ise yaşam alanlarını canlandıracak yapıları inşa ediyor.

Yazlık bölgelerde kira fiyatları yüzde 5 ile yüzde 15 arasında arttı!

Koronavirüs salgınıyla berabar yazlık bölgelerde talep edilen kira fiyatları yüzde 5 ile yüzde 15 arasında arttı...

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

kocaeli 5 köy Haberi

kocaeli 5 köy

Sakarya Kocaeli'de aldıkları krediyi ödeyemeyen çiftçiler zor günler yaşıyor. Kocaeli'nde 5 köyde ipotek edilen 800 dönüm araziye bir banka tarafından el konuldu. Banka dönümü 2 bin 600 liradan arazileri üzerine geçirdi. Banka arazileri geri vermek için sahiplerinden dönüm başına 30 bin TL istedi. Büyük pişmanlık yaşayan köylüler, 3 yıldır arazilerini geri almaya...