03 / 05 / 2024

Kocaeli Adliyesinin ek binasi ne zaman yapılacak

Kocaeli Adliyesinin ek binasi ne zaman yapılacak

Kocaeli Adliyesi binasının yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntının bir ölçüde de olsa giderilmesi için çözüm üretildi. Adliye binasının yanında bulunan cafenin bulunduğu hazineye ait 1512 metrekarelik alana ek bina yapılacak.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu 160 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 2080 ada 1 parsel üzerindeki 23 bin 188.45 metrekare arsa üzerinde bulunan 57 bin 387 metrekare deponun 500 metrekarelik depolama alanı, Tiamob Tedarik Hizmetleri A.Ş.'ye ek protokol yapılarak 1 seneliğine kiraya verdi.

KOÜ Teknopark’ın ek binasının inşaatı durdu!

Kocaeli Üniversitesi Teknopark’ın kapasitesini 5 katına çıkarmak için yaklaşık üç yıl önce ihale edilen ek bina inşaatı ihalesi tamamen durdu.

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

Göynük Sanayi Sitesi'ne ek blok inşa edilecek!

Kocaeli'nin Göynük ilçesinde bulunan sanayi sitesine 8 dükkanlık ek blok inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Halk GYO, Şekerpınar A blok kira sözleşmesi ek protokolü imzalandı!

Kocaeli Şekerpınar A Blok ile ilgili olarak; Halk GYO Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 12 ay boyunca aylık kira bedelinin, bir önceki dönem kira bedeline göre yüze 15 oranında artış uygulanarak, 665 bin 869,22 TL olarak belirlenmesi hususunda ek protokol sözleşmesi imzalandı...

Kocaeli Gölcük Hastanesi için ek bina geliyor!

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

Kocaeli'nin 50 yıllık teleferik hayali gerçek oluyor!

Sanayi kenti Kocaeli'de "50 yıllık hayal" olarak nitelendirilen ve yüzlerce ağaç türüne sahip ormanların üzerinden İzmit Körfezi ile Sapanca Gölü'nü aynı anda izleyerek Samanlı Dağları'nın zirvesine ulaşılmasını sağlayacak teleferik projesinde ihale sürecine girildi.

Kocaeli Kartepe'ye elektrik tesisi!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Kocaeli Dubai Port Limanı kaçak mı?

ÇEKÜL Vakfı Şube Başkanı Numan Gülşah, “Dubai Port Limanı Kocaeli İdare Mahkemesi tarafından verilmiş olan kararla iptal edilmiştir. Yasa dışı yollarla Dubai Port Liman inşaatı bitirilmiştir. Liman kaçaktır.” şeklinde konuştu.

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Kocaeli Adliyesi'nin ek binasi ne zaman yapılacak?

Kocaeli Adliyesi binasının yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntının bir ölçüde de olsa giderilmesi için çözüm üretildi. Adliye binasının yanında bulunan cafenin bulunduğu hazineye ait 1512 metrekarelik alana ek bina yapılacak.

Kocaeli Kartepe'de bina inşaatında göçük!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 4 katlı binanın inşaatında meydana gelen göçük nedeniyle 1 işçi yaşamını yitirdi. Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılan Şimşek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kocaeli tramvay hattı yapım ihalesi imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak arasında tramvay hattı yapım ihalesi sözleşmesi imzalandı. Kocaelililer için yalnızca ulaşım aracından ibaret olmayan tramvay projesiyle birlikte 30 yıllık hayal de gerçek oluyor.

Kocaeli Adliyesinin ek binasi ne zaman yapılacak Haberi

Kocaeli Adliyesinin ek binasi ne zaman yapılacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başsavcılığın uğraşları sonucu Adliye binasının yanında bulunan cafe-restaurantın bulunduğu hazineye ait 1512 metrekarelik alana Adliye için ek bina yapılacak. Cafe-Restaurant’ın boşaltacağı hazineye ait alanın bir bölümü de yeşil alan olarak kalacak. 


MECLİSTE GÖRÜŞÜLECEK

Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’ndan imar düzenlemesi oy birliği ile kabul edildi. Konu bugün yapılacak meclis toplantısında görüşülecek ve büyük ihtimalle onaylanacak. Adalet Bakanlığı’nın TEİAŞ ile yaptığı anlaşma gereği yıkılan SEDAŞ’ın yamuk binasının bulunduğu, halen açık otopark olarak kullanılan alana da Adliyenin yanındaki alanı boşaltacak olan cafe-restaurant gelecek. Kafe, otopark olarak kullanılan yerde ticari faaliyetlerini sürdürecek. 


MECLİS GÜNDEMİNDE 108 MADDE

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında bugün 15.00’te başlayacak meclis toplantısında çoğunluğunu imar konularının oluşturduğu 108 maddelik gündem...