11 / 05 / 2024

Kocaeli Akçaray açıldı

Kocaeli Akçaray açıldı

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün gerçekleşecek tören ile yolcu taşımaya başlayacak. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak..

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Akçaabat Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı açıldı! 

23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanan dev sağlık kampüsü Başakşehir İkitelli Şehir Hastenesi'nin ilk etabı bugün açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açılışta hastaneye ilişkin konuştu...

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kocaeli Akçaray açıldı Haberi

Kocaeli Akçaray açıldı

Kocaeli'nin beklediği Akçaray bugün törenle yolcu taşımaya başlayacak. Törene Bakan Fikri Işık da katılacak.


Tramvaya, Başkan Karaosmanoğlu'nun saat 10.30'da vatman koltuğuna oturması ile start verilecek. Tramvay, Otogar-Seka Park arasında 20 dakika ara ile yolcu taşıyacak. 


BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmitlilere verdikleri tramvay sözünü tutarak bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, "İzmitlilere verdiğimiz tramvay sözünü tuttuk." dedi.


BAYRAMA KADAR ÜCRETSİZ

Başkan Karaosmanoğlu, bugün yolcu taşımaya başlayan tramvayın fiyatı hakkında açıklama yapmazken otobüs ücret tarifesinin altında olacağı mesajı verdi. 


Bayrama kadar yolcuların parasız bineceği tramvay ücretinin 1.50-1.75 TL olması bekleniyor.   


METRONUN TEMELİ 2018'DE 

TRAMVAYIN ardından sıranın metroya geldiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "32 kilometre Körfez-Cengiz Topel arası metronun 22 kilometrelik bölümünün avan projesi yapıldı. OSB'lere bağlanacak 15 kilometrelik "Gebze-Darıca Metrosu" uygulama projesi hazırlanıyor. 2018 yılında ihalesini...