14 / 05 / 2024

Kocaeli Akçaray makas montajları

Kocaeli Akçaray makas montajları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akçaray tramvay projesinde, imalatta önemli bir aşama olan makas montajlarına başlandı.

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Derince'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocaeli Derince Belediyesi, Yapı Kontrol Müdürlüğü ilçede bulunan kaçak yapılarının yıkımını gerçekleştirmeye devam ediyor. 

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Akçakoca'da tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Kocaeli Akçakoca Mahallesi'nde yıkılma riski bulunan eski yapı için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Üniversitesi'ne bağışlanan arazinin akıbeti TBMM'de!

Kandıra ilçesinde bir aile tarafından üniversite kampüsü yapılmak üzere Kocaeli Üniversitesine bağışlanan arazinin akıbeti TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen ağustos ayında hizmetine açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik 2. etabının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor.

Kocaeli Akçaray makas montajları Haberi

Kocaeli Akçaray makas montajları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akçaray tramvay projesinde, imalatta önemli bir aşama olan makas montajlarına başlandı. Bu kapsamda Şehit Rafet Karacan Caddesi’ndeki makas imalatları tamamlanırken elektrik testleri bitip imalata izin verilen caddelerin trafiğe açılması sağlanıyor.



TRAMVAYDA ÖNEMLİ AŞAMA


Kocaeli’deki ulaşım ağına güç kazandıracak tramvay çalışmaları kentin birçok noktasında devam ediyor. Bir yandan alt yapı işlemlerinin sürdürüldüğü çalışmalarda ray döşeme ve test aşamaları gibi üst yapı işleri gerçekleştiriliyor. Tramvay imalatında önemli bir dönemeç olan makasların imalatına geçilerek çalışmalarda büyük bir aşama kaydedildi.


MAKAS İMALATLARINA GEÇİLDİ


Bu doğrultuda Şehit Rafet Karacan Caddesi’ndeki makas imalatları tamamlandı. Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki tramvay istasyon mevkiinde ve Yahya Kaptan’da bulunan alışveriş merkezi önündeki kavşakta ise makaslar hatta indirildi.


TESTLERDEN SONRA TRAFİĞE AÇILIYOR


Şahabettin Bilgisu Caddesi ve Hafız Binbaşı Caddesi hat...