19 / 05 / 2024

Kocaeli Arena yükseliyor

Kocaeli Arena yükseliyor

Türkiye genelinde yapılan UEFA standartlarına uygun 26 stattan biri olan Kocaeli Stat projesi yavaş yavaş şekilleniyor. 150 bin metrekare arazi üzerine kurulu stat, sadece futbol sahası değil, 24 saat işleyen bir merkez olacak.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Kocaeli Kongre Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kongre merkezinin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Kocaeli İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Terminal Müfreze binasının inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel Spor Salonu yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Başiskele ilçesi Yuvacık’ta hayata geçirdiği Dini Yüksek İhtisas Merkezi yükseliyor.

Kocaeli Demirciler Konağı yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçmişten günümüze ulaşmış yorgun tarihi yapıları ayağa kaldırmaya devam ediyor.

Kocaeli Saraylı Marbella yükseliyor!

Yurtdışında ve Kocaeli’de yaptığı projelerle inşaat sektöründe hızla yükselen Kaplan Invest, Türkiye’deki 10 yıllık tecrübesinin ardından Gölcük Saraylı’da inşasına başladığı Saraylı Marbella Sitesi ile zirveye yükseliyor.

Kocaeli Umuttepe Öğrenci Yurdu yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Umuttepe Üçtepeler bölgesinde yurt binası inşa ediyor.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonunda açılacak!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde yapımına 2 yıl önce başlanan Kocaeli Arena Stadyumu'nun yıl sonunda açılması hedefleniyor. 33 bin kişi kapasiteli stadyum 89 bin metrekare alan üzerine kuruluyor.

Kocaeli Arena Stadyumu yıl sonuna yetişecek!

İzmit'te 33 bin seyirci kapasiteli Kocaeli Arena Stadyumu inşaatında sona gelindi. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ''Yıl sonuna kadar yüzde 99 ihtimalle stadyum bitmiş olacak'' dedi.

Kocaeli Arena Stadı 2017 Mart'ta açılacak!

TOKİ tarafından Kocaeli'nin Alikahya bölgesine yapılan 33 bin kapasiteli Kocaeli Arena Stadı'nın 2017 yılının Mart ayında açılması hedefleniyor.

Kocaeli Outlet Kavşağı'nda ayaklar yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin eski Gölcük Yolu Outlet Center’da yapımına başladığı köprülü kavşak projesi hızla devam ediyor. Araç trafiğini kuzey-güney yönlü transit hale getirecek olan köprünün ayak çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Arena inşaatında son durum!

Yapım çalışmalarında yüzde 70 seviyesine gelinen Kocaeli Arena’nın haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, 33 bin kişilik stadyuma gelerek inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Kocaeli Arena yükseliyor Haberi

Kocaeli Arena yükseliyor

Kocaeli, yeni stadına kavuşuyor. Kocaeli’nin sportif faaliyetleri için büyük önem taşıyan Kocaeli Arena Stadyumu’nda kaba inşaatın yüzde 50’si tamamlandı. En büyük özelliklerinden birisi taş ocağı havzasına yapılan ve zemini kaya olması nedeniyle Kocaeli’nin en sağlam zeminlerinden birine sahip olan stadyum, ulaşım imkanları açısından örnek statlar arasında yer alıyor. Yeni yapılacak olan Kuzey Marmara Yolu’ndan bağlantı alacak stadyum, D-100’den gelecek bağlantı yolu, yapılması planlanan tramvay projesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yarım saat mesafesi ile en ulaşılabilir statlardan birisi olma özelliğine sahip.



SADECE FUTBOL DEĞİL BİRÇOK BRANŞIN STADI

Toplamda 150 bin metrekare arazi üzerine kurulu Kocaeli Stadyumu’nun inşaatı ile ilgili olarak bilgi veren Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzafffer Çintımar, stadyumun Kocaeli sporuna büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Bu stadyum önümüzdeki yıl öncelikli...