21 / 05 / 2024

Kocaeli Aytepe konaklama alanı

Kocaeli Aytepe konaklama alanı

Başiskele Aytepe mevkiinde 13 adet bungalov tipi ikiz konaklama evi, restoran ve sosyal donatılardan oluşan mesire alanının ihalesi yapıldı.

Gebze’de yeni barınma ve konaklama merkezi kuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın tarafından Gebze’de kurulan barınma ve konaklama merkezi hizmet vermeye başladı.

Aytepe Diriliş Kampı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Aytepe'de inşa edilen kamplara bir tane daha eklendi. Aytepe’de inşa edilen ikinci Diriliş Kampı açıldı.

Kocaeli Aytepe Diriliş 1 Kampı hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, kentin zirvesindeki Diriliş Kampı’nın ikinci ünitesi olan Aytepe Diriliş 1 Kampı hizmete giriyor.

Kocaeli Barınma Konaklama Merkezi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Kocaeli Konaklama Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi projesi hizmete açıldı

Kocaeli’de hasta ve yakınları için konaklama merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’de tedavi gören hasta ve refakatçilerine kalacak yer ve sıcak yemek imkanı sunuyor.

Kocaeli Aytepe'de konaklamalı mesire alanı yapılacak!

Başiskele Aytepe mevkiinde 13 adet bungalov tipi ikiz konaklama evi, restoran ve sosyal donatılardan oluşan mesire alanının ihalesi yapıldı.

Kocaeli Aytepe’ye konaklamalı mesire alanı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Aytepe’de mesire alanı projesini hayata geçiriyor. Aytepe’de yapılacak 13 bungalov tipi ikiz konaklama evi 10 kişi kapasiteli toplamda 26 adet bungalov tipi evden oluşuyor

Kocaeli'de otel yatırımları hız kesmiyor!

Kocaeli’de bundan 5 yıl öncesine kadar yalnızca bir tane beş yıldızlı otel bulunuyordu ve konaklama sıkıntısı vardı. Kocaeli’de şu an itibarı ile 4’ü beş yıldızlı olmak üzere 38 otel bulunuyor.

Kocaeli 'de hasta yakınları için parmak izi tanıma sistemli misafirhane inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kalacak yeri olmayan hasta ve refakatçilerine konaklama hizmeti vermeye başladı. Misafirhaneyi benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise parmak izi tanıma sistemiyle sağlıyor olması.

Alp Hepkarabelli, Bunk Konaklama ve Turizm A.şž."yi kurdu!

Bunk Konaklama ve Turizm Anonim şžirketi"nin Yönetim Kurulu Başkanı Alp Hepkarabelli oldu!

Kocaeli Kartepe'de 1 milyon TL'ye icradan arsa!

T.C. Kocaeli 4. İcra Müdürlüğü, Kocaeli ili Kartepe ilçesi Aslanbey Mahallesi Kuruçayır mevkiinde bulunan tarlanın 2/3 hissesini 1 milyon 87 bin 500 TL'den satışa çıkardı. İlk satış, 27 Ocak 2012 Cuma günü 11:25-11:35 saatleri arasında yapılacak

Kocaeli Kartepe Konakları'nda 167 bin TL'ye!

Türkiyenin önemli kayak merkezlerinden Kocaeli-Kartepe nin eteklerinde FDB Yapı'nın inşa ettiği Kartepe Konaklarında 144 dairelik ikinci etabın inşaatına başlanmış olup, satışları devam ediyor

Kocaeli Aytepe konaklama alanı Haberi

Kocaeli Aytepe konaklama alanı

Başiskele Aytepe mevkiinde 13 adet bungalov tipi ikiz konaklama evi, restoran ve sosyal donatılardan oluşan mesire alanının ihalesi yapıldı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Aytepe’de mesire alanı projesini hayata geçiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe Ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park Ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyle Başiskele Aytepe mevkiinde 13 adet bungalov tipi ikiz konaklama evi, 300 metrekare büyüklüğünde restoran, konferans salonu, mescit, tuvaletler, futbol sahası, çevre çiti yapımı, otopark, güvenlik ve idari binalar yapılacak. Projenin yapım ihalesine 3 firma katıldı. Aytepe’de yapılacak 13 bungalov tipi ikiz konaklama evi 10 kişi kapasiteli toplamda 26 adet bungalov tipi evden oluşuyor. Yapım ihalesine en düşük teklifi 4 milyon 131 bin 828 TL teklifle Nur İnşaat verdi. Erktaş Yapı+Hür İş İnşaat iş...