03 / 05 / 2024

Kocaeli Başiskele işyeri yapımı

Kocaeli Başiskele işyeri yapımı

Kocaeli Başiskele'de muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti . Bölgede çevre düzenlemesi için çalışmalar devam ediyor.

İki ildeki 15 adet iş yeri kiraya veriliyor! 1.000 TL'den başlayan aylık kira bedelleriyle...

Sakarya Adapazarı'nda ve Denizli Acıpayam'da yer alan toplam 15 adet iş yeri aylık 1.000 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriliyor. İşte o kiralamalar ile ilgili merak edilenler...

14 adet iş yeri aylık 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor! Kiralık iş yeri arayanlar dikkat!

Bitlis ve Amasya'da yer alan toplam 14 adet iş yeri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiraya veriliyor. İşte kiralama ile ilgili ayrıntılar ve ihale ilanları...

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli'de 22 adet iş yeri ve 2 adet arsa satılıyor! 2 yıl taksit imkanı! 

Kocaeli Milli Emlak, Kocaeli ili, Başiskele, Gölcük, ve Kartepe ilçelerinde yer alan 24 adet gayrimenkulü KDV'den muaf ve 2 yıl taksit imkanıyla satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Uygun fiyata ev ve iş yeri arayanları müjde! TOKİ 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satacak! İşte başvuru tarihi...

Ev ve iş yeri satın almak isteyenlere güzel haber TOKİ'den geldi. TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde iş yeri satışı yapılacağını ilan etti. İşte başvurulara ilişkin tüm detaylar...

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara son dakika müjdesi geldi. TOKİ'nin 2023 indirim kampanyası bu tarihte resmen başlıyor. 

360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

Çok sayıda kişi uygun fiyatlı daire ve kiralık iş yeri araştırması yapıyor. 360 TL’den başlayan fiyatlarla kiralık daire ve işyeri sahibi olabilirsiniz. İşte haberin detayları…

Kocaeli Başiskele işyeri yapımı Haberi

Kocaeli Başiskele işyeri yapımı

Muhtarlık hizmet binası ve işyerleri yapımları için Yeşilkent Mahallesi Mahmut Çavuş Caddesi üzerinde çalışma gerçekleştiren Başiskele Belediyesi vatandaşların daha iyi hizmet almalarına, muhtarlarında daha iyi şartlarda hizmet vermelerine olanak sağlıyor. Muhtarlık hizmet binası ve 5 adet 40 metrekarelik iş yerlerinin inşaat çalışmaları bitti çevre düzenlemeleri yapılıyor.


Kadınlara yönelik yapılacak kompleks yapıya sahip, Kadın, Aile ve Çocuk Sosyal Yaşam Merkezi proje alanının hemen yanı başında bulunan alanda 5 adet işyeri inşaatının yapımı tamamlandı. Çevre düzenlemesi için çalışmaların devam ettiği alandaki işyerlerine iş merkezinde bulunan esnaf geçecek. Böylelikle kullanılmayan iş merkezinin biri okul öncesi eğitim diğeri ise engelliler için hazırlanacak özel donanımlı bir okula dönüştürülecek.


Başiskele...