05 / 05 / 2024

Kocaeli Başiskelede son durum

Kocaeli Başiskelede son durum

Konut sektörünün gözde ilçelerinden biri olan Başiskele son günlerde yoğun talep görüyor. Bu nedenle de inşaat firmaları gözlerini bu bölgeye çevirdi.

İstanbul'un yanı başında 866 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! SON DAKİKA! 

Kocaeli Başiskele Belediyesi, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Döngell ve Ş.Kullar mahallelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kocaeli'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Orman Genel Müdürlüğü Kocaeli Başiskele'de arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü İzmit Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Başiskele'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.616 metrekare alana sahip.

Başiskele Belediyesi'nden Kocaeli'de konut imarlı arsa fırsatı! 

Kocaeli İli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut alanı ve konut dışı kentsel çalışma alanı olarak belirtildi.

Parkova Residences'ta yaşam başladı! Son fırsatları kaçırmayın!

Belen İnşaat tarafından Kocaeli'nin Çayırova ilçesinden hayata geçirilen Parkova Residences'ta yaşam başladı. Hemen teslim fırsatlarıyla son dairelerin satışları devam ediyor. 

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Belediye memur alımı resmen başladı! KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın

Son zamanlarda belediye memur alımları ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca kişi memur alımlarını yakından takip ederken o belediyeden resmen açıklama geldi. KPSS puanı olan herkes başvursun! Son tarih 12 Nisan! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İş Bankası'ndan anında faizsiz 10 bin TL! Hemen başvurun! Son başvuru 31 Ocak 2023!

İşCep İş Bankası müşterileri, yılın son fırsatını kaçırmayın Başvuranlara 10.000 liraya varan taksitlerle faizsiz nakit avans fırsatı! Detaylar için tıklayınız...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı! Son dakika!

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği resmen başladı!. Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sivas'ta eşi vefat etmiş, 18 yaş altında en az üç çocuklu 12 kadına konut inşa edilecek.

TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman?

TOKİ arsa başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihini beklerken, henüz yapmamış olanlar da “TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman, TOKİ arsa başvurusu ne zaman bitiyor?” şeklinde sorduğu sorulara yanıt arıyor.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ 500 bin sosyal konut başvurularında son hafta! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) sosyal 500 bin konut başvurusunda son haftaya girildi. Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılayan sosyal konuta şimdiye kadar 7,5 milyon kişi başvuruda bulundu. İşte TOKİ 500 bin sosyal konut başvuruları ile ilgili son dakika detayları...

Kuyumculuğun başkentinde son dakika altın fiyatları kaç TL? 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş'ta son dakika altın fiyatları açıklandı. Peki, kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, kuyumculuğun başkenti Kahramanmaraş 21 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kocaeli Başiskelede son durum Haberi

Kocaeli Başiskelede son durum

Her zaman söylüyoruz; Başiskele gerek doğası, gerekse manzarasıyla hep ön plandaydı. Ama şunu da biliyorduk; birkaç yıl öncesine kadar orada doğru dürüst projeler de yoktu. Son yıllarda kaliteli ve iddialı konut projeleriyle birlikte bölge birkaç kat daha talep görmeye başladı. Gördüğümüz o ki, her geçen gün talep artmakta ve yatırımlar yavaş yavaş buraya kayıyor. Birçok inşaat firması, bu ekonomik durgunluğa rağmen projelerini oluşturmaya başladı. 


PANORAMA BAŞI ÇEKTİ 

Seversiniz, sevmezsiniz, beğenirsiniz, beğenmesiniz ama bölgenin bir numarası bize göre Rengin İnşaat tarafından marka haline getirilen Alan Panorama Kent. Aslında Başiskele bölgesinin hızla ivme kazanmasının bir sebebi de 'Panorama' diyebiliriz ama son yıllarda gerçekten Panorama'ya rakip projeler çıkmadı da değil. Ne olursa olsun böyle kaliteli konut projeleri, bölgeyi bir üst sınıfa yükseltmekte. 


DOĞA VE DENİZ...