13 / 05 / 2024

kocaeli Başiskeleye bağlı kaç mahalle var

kocaeli Başiskeleye bağlı kaç mahalle var

Başiskele’de önceki dönemde köy olarak Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet gören 8 yerleşim yeri artık mahalle statüsüne dönüştü ve ilçe belediyesinden hizmet görüyor.

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

İstanbul'a bağlı adalar!

Adalar, İstanbul'un, Marmara Denizi'nin kuzeydoğusunda ve Kocaeli Yarımadası'nın Bostancı'dan Kartal'a kadar uzanan güney kıyıları karşısında yer alıyor. Peki İstanbul'da kaç tane ada var? İşte İstanbul'a bağlı adalar...

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kocaeli tramvay hattında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattında 2. etabın inşaatı başlıyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

TOKİ Dilovası Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Kocaeli Dilovası Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 112 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası Toplu Uygulaması kapsamındaki 6 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

TOKİ Kocaeli Dilovası başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kocaeli Dilovası için başvurular bugün itibariyle başlıyor. Proje 103 adet konuttan meydana geliyor.

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

kocaeli Başiskeleye bağlı kaç mahalle var Haberi

kocaeli Başiskeleye bağlı kaç mahalle var

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, seçim beyannamesinde söz verdiği gibi köyden mahalleye dönüşen Doğantepe ve Cami Düzü’nde yeni projelerini hayata geçiriyor. Planlı yapılaşma ve modern şehircilik hizmetlerinin en güzel örneklerinin görüldüğü Başiskele’de Başkan Ayaz’ın seçim beyannamesinde yer alan projeler hayata geçmeye devam ediyor. Semt konaklarının bir yenisine daha Doğantepe Mahallesi’nde başlayan Başiskele Belediyesi, mahalle halkının kullanabileceği 2 buçuk kattan oluşacak binanın yapımına da başladı. Öğrenciler ve mahalle halkına yönelik düzenlenecek eğitimlerde kullanabilecek eğitim odaları, cami cemaatinin kullanabileceği abdest alma yerleri ve çay ocağının bulunacağı binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Ayrıca Cami Düzü Mahallesi’ne yapılması planlanan Semt Konağı için temel açımını yapan ekipler önümüzdeki günlerde buradaki çalışmalarına da başlayacak.



Manşet...