02 / 05 / 2024

kocaeli Bayramoğlu SGK Kampı

kocaeli Bayramoğlu SGK Kampı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Bayramoğlu’nda bulunan ve bir süre önce Büyükşehir’e devredilen SGK Kampı’nda çevre düzenlemesi ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze'de 3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde  3+1 daireler 6 milyon 950 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

Rams Denizkent Bayramoğlu Gebze projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

RAMS Global tarafından Gebze'de yükselen Rams Denizkent Bayramoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunuluyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

RAMS Global’in 92. Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde 2+1'lerden 4+1'e kadar peşin ödemelerde 5 milyon 500 bin lriadan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor.

Rams Denizkent Bayramoğlu'nda yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde  yüzde 30 peşin 30 ay vade imkanıyla satışlar devam ediyor.

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

5p Yapı İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Ünver, Gülten Tekeli, Kürşat Bayramoğlu, Tuğmen Onur ve Ulaş İnan Yel ortaklığında kuruldu.

Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Şirket, Rams Denizkent Bayramoğlu konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Torba yasadan SGK ve Bağ-Kur'lu emekliye ek zam müjdesi geliyor! Gözler 1 Ekim saat 14.00'te...

Emekliye ek zam için geri sayım başladı. Meclis'in açılmasıyla birlikte Torba yasadan SGK ve Bağ-Kur'lu emekliye ek zam masaya yatırılacak. İşte detaylar...

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler, Rams City Haliç ve Rams Denizkent Bayramoğlu konut projeleri peşin ödemelerle yüzde 30'a varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. İşte kampanya detayları...

KavanCountry vade farksız 10 taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

KavanCountry projesi, Kocaeli Kabaoğlu'nda yükseliyor. Projede yüzde 50'si peşin, kalanı vade farksız 10 taksit fırsatıyla satışlar başladı. Peki KavanCountry'de konut fiyatları ne kadar? 

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler dikkat! Çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler?

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte çift maaş almak isteyen milyonlarca kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları..

kocaeli Bayramoğlu SGK Kampı Haberi

kocaeli Bayramoğlu SGK Kampı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Bayramoğlu’nda bulunan ve bir süre önce Büyükşehir’e devredilen SGK Kampı’nda çevre düzenlemesi ve onarım çalışması gerçekleştirildi.


BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI


Toplam 24 bin metrekare alan üzerinde kurulan kampta bakım ve onarım yapıldı. Alanın genelinde bulunan pansiyonların onarımını yapan ekipler, daha sonra çevre düzenlemesini tamamladı.


ÇEVRE DÜZENLEMESİ


Ekipler tarafından yapılan düzenleme işi kapsamında 3 bin 790 metre alan içerisinde çim serimi yapıldı. 100 metrekare alan üzerine çocuk parkı yapıldı. 600 adet çalı grubundan bitki ekimi gerçekleştirildi. Öte yandan tüm bölgede çevre düzenlemesi yapılırken, alana çim sulama sistemi yerleştirildi.



FEN İŞLERİ DE ONARIM YAPTI


Çevre düzenlemesinin yanı sıra Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından alanda bulunan 84 adet pansiyonun da onarımları gerçekleştirildi. Onarımlar...