27 / 04 / 2024

Kocaeli Belediyesi ihale ilanı satılık arsa izmit

Kocaeli Belediyesi ihale ilanı satılık arsa izmit

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'deki 3 bin 95 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 64 bin TL olarak belirlendi.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

TOKİ Kocaeli projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam tamına 534 ucuz konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli projesinin ihale tarihini de resmen duyurdu. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika! 1.000'in üzerinde yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kocaeli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kocaeli projesinde son dakika değişikliği!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

Gebze–Darıca metrosu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredildi!

Kocaeli Belediyesi bir yıl önce olmayan metro duraklarının tabelalarını caddelere dikti. Şimdi de “Metro inşasını tamamlayamayacağız” dediler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 işyerini ihaleye çıkaracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 10 iş yerini ihaleye çıkarıyor.Daha önce yapılan ihalelerde kiralanamayan 10 adet iş yeri için yeniden ihale düzenlenecek. İhale 12 Haziran'da gerçekleşecek. 

Kocaeli Huzurevi ihale yapılmasını bekliyor!

İzmit Turgut Mahallesi’nde uzun yıllar hizmet veren ve 2016 yılında toprak kayması sebebi ile tahliye edilen bina yerine yeni bir bina inşa edilecek. 

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kocaeli kültür merkezi için ilk adım atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Uzuntarla’da hayata geçirilecek olan kültür merkezi için ihale gerçekleştirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin bazı taşınmazları satışa çıktı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bazı taşınmazları, Kocaeli 4. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.

Kocaeli Mannesman Boru Fabrikası'ndaki eski binalar yıkılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Mannesman Boru Fabrikası alanındaki kullanılamayan eski binaların yıkımı için ihale yaptı.

Kocaeli Belediyesi ihale ilanı satılık arsa izmit Haberi

Kocaeli Belediyesi ihale ilanı satılık arsa izmit

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'deki arsa niteliğindeki taşınmazı satıyor. 3 milyon 64 bin TL'lik arsa 22 Şubat'ta ihale edilecek. 



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

İlçesi: İzmit

Mahalle / Köy: Körfez

Ada: 558

Parsel: 29

Arsa Yüzölçümü (metrekare): 3.095,80

Niteliği: Arsa

İmar Durumu: İdari Tesis Alanı

Muhammen Bedel (TL): 3.064.842,00

Geçici Teminat (TL): 91.945,26

İhale Tarihi: 22.02.2017

İhale Saati: 10:30


Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazın karşısında belirtilen tarih ve saatte Karabaş Mahallesi, Oramiral Salim Dervişoğlu Cad. No. 80 İzmit adresinde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası A Blok Kat. 1’deki Encümen Toplantı Salonunda Encümen huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a, 36. ve 37. Maddelerine göre Kapalı Teklif Usulü ile satış ihalesi yapılacaktır. İsteklilerde aranacak belgeler:


GERÇEK KİŞİLERDEN:

a) Teklif mektubu (imzalı)

b) Kanuni ikametgah ve nüfus cüzdanı sureti

c) Yabancı istekliler için Türkiye’de gayrimenkul edinilebilmesine ilişkin şartları...