18 / 05 / 2024

Kocaeli Belediyesi Kartepe-Uzunçiflik\'e spor kompleksi

Kocaeli Belediyesi Kartepe-Uzunçiflik\'e spor kompleksi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent insanının spor yapma ihtiyacını karşılamak için çeşitli noktalara çok amaçlı tesisler yapıyor.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Kartepe'de konut imarlı arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın! 

Kocaeli ili Kartepe Belediyesi, Kocaeli Kartepe'de Derbent Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kartepe'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mahallesi, 279 ada 1 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 117 bin 775 TL'ye satıyor...

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Kartepe'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Kocaeli 8. İcra Dairesi tarafından Kocaeli İl, Kartepe İlçe, Köseköy Mahalle, 555 ada, 1 parselde yer alan arsa nitelikli depoyu 12 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Kartepe İstasyon Camisi restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İstasyon Cami'nin restore edilmesi için harekete geçti.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi’nin imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları devam ediyor. Sarımeşe Mahallesi’nde muhtelif parselleri kapsayan şuyulandırma çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kocaeli Belediyesi Kartepe-Uzunçiflik\'e spor kompleksi Haberi

Kocaeli Belediyesi Kartepe-Uzunçiflik\'e spor kompleksi

Vatandaşlar bu spor tesislerinde ter atarak iş hayatının stresinden de kurtuluyorlar. Konut yaşam alanlarına yakın inşa edilen bu tesisler boş zamanlarında halka spor imkanı sunuyor. Büyükşehir bu amaçla Kartepe-Uzunçiftlik’e bir spor kompleksi yapacak.


3 ADET SAHA


1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası ve 1 adet futbol sahasından oluşacak tesis 4 bin 500 metrekare alan üzerine yapılacak. Tesiste ayrıca soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve idari kısmın yer alacağı 165 metrekarelik tesis binası bulunacak.


2 FİRMA TEKLİF VERDİ


Spor kompleksinin yapımı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ihale salonunda yapılan oturuma iki firma teklif verdi. İhalede Atlas İnşaat 890 bin TL teklif verirken Öv-Ka İnşaat’tan 904 bin TL’lik teklif...