23 / 07 / 2024

kocaeli belediyesi park çalışmaları

kocaeli belediyesi park çalışmaları

Körfezin doğusunda yer alan İnterteks Uluslar arası Fuar alanı arkasında buluna 35 bin metrekarelik alan parka dönüştürülüyor. Çalılık ve otların temizlendiği alanda uçurtma tepelerinin oluşturulması için çalışma yapılıyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Kocaeli Belediyesi'nden satılık 15 daire!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan 15 adet daireyi satışa çıkardı. Gayrimenkuller 15 Şubat 2017 Çarşamba günü 10:30'da ihale edilecektir.

Kocaeli Belediyesi yolları yeniliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı kent genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşımdaki kilit noktaları yeniden planlayan Ulaşım Daire Başkanlığı bu noktalarda yeni düzenlemeler yapıyor

Kocaeli'ye yeni cenaze hizmetleri binası inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, cenaze hizmetlerine Üçtepeler’deki Kent Mezarlığı’nda devam edecek. Bu kapsamda Kent Mezarlığı’nda yeni cenaze hizmetleri binası yapılıyor.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı’nda yapılan çalışmalar sona erdi. Biten çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte bölge modern bir dinlenme alanına sahip oldu.

Kocaeli Seka Park’a yeni otopark!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Sekapark, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seka Park’ta giderek artan otopark ihtiyacı için yeni alanlar kazandırılıyor.

Kocaeli Seka Park İskelesi'nin onarımı için 3 teklif!

Kocaeli Seka Park’ta bulunan ve 17 Ağustos depreminde hasar gören Seka Kağıt Fabrikası’nın eski iskelesinin tadilatı için ihale gerçekleştirdi. İhaleye 3 firma teklif geldi.

Fatih Belediyesi'nden yeni park!

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fatih’te yeşil alanı arttırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

İzmit Bağçeşme'deki çocuk parkı hizmete açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme çocuk parkı ve yürüyüş yolu çalışması tamamlanarak vatandaşların kullanımına açıldı.

Kocaeli Bağçeşme Parkı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından İzmit Bağçeşme’deki çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Kocaeli Kartepe'de parklar yenileniyor!

Kocaeli Kartepe Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parkların daha güzel olmaları için yaptıkları düzenlemelere hız verdi. Bu kapsamda, Kartepe geneli park alanlarında ve çocuk oyun grubu zeminlerinde kauçuk döşemesi yapılacak.

kocaeli belediyesi park çalışmaları Haberi

kocaeli belediyesi park çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente bir park daha kazandırıyor. Körfezin doğusunda yer alan İnterteks Uluslar arası Fuar alanı arkasında buluna 35 bin metrekarelik alan parka dönüştürülüyor. Çalılık ve otların temizlendiği alanda uçurtma tepelerinin oluşturulması için çalışma yapılıyor.


3 BİN METRE YÜRÜYÜŞ YOLU


Doğu terminali ile fuar alanı arasında kalan bölgede yapılan gerçekleşen park çalışmaları sürüyor. Alanın belli bir bölümünde yer alan sulak alan su kuşları için korunacak. Buralara yerleştirilecek gözetleme kuleleriyle kuşları izlemek mümkün olacak. Parkın içinde 3 bin metre uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolu yer alacak.


SAĞLIKLI YÜRÜYÜŞ PARKURU


Parkta Sekapark’takine benzer iki adet uçurtma tepesi bulunacak. Sosyal donatı alanlarının da yapılacağı alanda 1 adet mini futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası bir adet de tenis kortu yer alacak....