02 / 05 / 2024

kocaeli bilgi evleri yeni bina

kocaeli bilgi evleri yeni bina

Kocaeli'deki bilgievlerinde verilen hizmetlerin kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi için daha modern ve daha kullanışlı yeni binalara geçiş işlemleri tamamlandı.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’ndeki tarihi evleri restore ediyor.

Kocaeli'deki Ereğli Evleri yeniden hayat buluyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ereğli Evleri'ni restore ediyor.

Kocaeli Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut A.Ş., Tuana Evleri 1. Etap’taki teraslı daireler satışa hazır. 

Kocaeli Tuana Evleri 2. Etap'ta ön teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından hayata geçirilen  Tuana Evleri 2. Etap’ta sona gelindi.

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

Kocaeli Gölcük Yalı Evleri'nde sona gelindi!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Değimendere'de inşa edilen 12 adet ev ve cami projesinde sona gelindi. Yalı Evleri'nde evler teker teker tamamlanıyor.

Kocaeli Tuana Evleri’nin 3. Etabında satışlar başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Kent Konut ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Tuana Evleri'nin üçüncü etabında satışlar başlıyor.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Kocaeli Yalı Mahallesi Tarihi Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Gölcük Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki Yalı Mahallesi Tarihi Evleri'nin aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkarılmasının ardından, 12 tescilli binanın ve caminin restarasyon çalışması başladı.

Kocaeli Gölcük TOKİ Evleri'ne 1750 müracat!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Kocaeli Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç, evi olmayan emekliler için hayata geçirilecek olan TOKİ Evleri konusunda bilgi verdi.

kocaeli bilgi evleri yeni bina Haberi

kocaeli bilgi evleri yeni bina


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kılavuz Gençlik Modeli’nin en önemli ayaklarından olan Bilgievleri’nde yeni eğitim dönemi için hazırlıklar sürerken, üç farklı Bilgievi’nde adres değişikliği yaşandı. Bilgievlerinde verilen hizmetlerin kaliteli bir şekilde yürütülebilmesi için daha modern ve daha kullanışlı yeni binalara geçiş işlemleri tamamlandı. Adres değişikliği gerçekleşen Bİlgievleri; Derince Mehmet Akif Ersoy Bilgievi, Dilovası Mimar Sinan Bilgievi, Gölcük Barbaros Hayrettin Paşa Bİlgievi oldu.



DERİNCE MEHMET AKİF ERSOY BİLGİEVİ


Mehmet Akif Ersoy Bilgievi’nin yeni binasında eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla; 5 adet derslik, öğrenci kütüphanesi, veli kütüphanesi, internet ve bilişim sınıfı bulunuyor. Ayrıca kültürel, sosyal ve sportif etkinlikler için de; satranç sınıfı, masa tenisi salonu, paniye, rehberlik ve danışma odası, konferans salonu ve mescit bulunuyor. Bilgievi’nin yeni adresi, Çenedağ Mah. Günaydın Sk. No:3 Derince, olarak güncellendi.



DİLOVASI...