28 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri

Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evlerden iki tanesi restore edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi restorasyon ihalesi 15 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Kocaeli'ye 3 yeni yaya köprüsü inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımında yayaların güvenle karşıdan karşıya geçebilmeleri için yeni projeler hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kandıra'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra güney kısmındaki köylerde yol yapımı için ihale yapıldı. Kandıra’da yapılacak beton ve asfalt yol yapım işlerini kapsayan ihale ile 25,5 kilometre yol yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir'den 39 okula basketbol sahası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Potasız Okul Kalmasın projesi kapsamında basketbol ve voleybol sahaları yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 8 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümeni, Hukuk Müşaviri Avukat Necmi Özen başkanlığında encümen salonunda toplandı. Toplantıda İzmit, Gölcük ve Başiskele’de yer alan kalıcı iş merkezilerindeki işyerleri kiraya verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş'un başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 7 adet iş yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende, mülkiyeti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 5 adet iş yerinin kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 11 işyeri kiralandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş başkanlığında gerçekleştirildi. Encümende mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait 2 adet işyerinin satış, 11 işyerinin de kiralama ihaleleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir’den köylere 12 cami minaresi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yapılacak 12 adet çelik minare yapımı için ihale yapıldı.

Körfez köyleri grup yolu ihalesi yapıldı!

Kocaeli Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez ilçesi Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu yapım ihalesi yapıldı. Sevindikli, Şemsettin, Demirciler köyleri grup yolu, yapılacak çalışmayla İlimtepe yoluna bağlanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 37 milyonluk yol yapım ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarsına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden yıkım ihalesi!

Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı İmar İşleri Şube Müdürlüğü tarafından yıkım çalışmaları ve enkazın kaldırılmasına yönelik gerekli olan iş makineleri ve damperli kamyon kiralanması için hizmet alım ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilovası'na atık su arıtma tesisi yaptıracak!

40 bin metreküp kapasiteli bir adet atık su arıtma tesisi yapımı, iki adet atık su terfi merkezi yapımının ihalesi bugün saat 11.00'de belediyede gerçekleştirilecek. Sözleşme imzalandığı tarihten itibaren yer teslimi 5 gün içerisinde yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi depo yapım işi ihalesine 5 firma katıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sulak alana iki adet 500 metreküp depo yapım ihalesi dün Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu'nda gerçekleştirildi. Depo yapım ihalesine 5 firma katıldı...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir, kepenk indiren iş yerlerinden kira almayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs mücadelesi kapsamında iş yerlerini kapatan işletmecilerden kira almayacaklarını açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik ev yardımı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ve barınamayacak durumda olan vatandaşlara prefabrik ev yardımı yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir projelerinde aksama olmayacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projelerinde aksama olmayacağını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri Haberi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeşilçam filmlerinin çekildiği mekânlardan biri olan Karamürsel Ereğli’de yer alan yöresel evleri restore edecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ereğli’nin kendine özgü dokusu içinde yer alan tarihi evler restorasyon projesi kapsamında yenilenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, tarihi ve estetik açıdan oluşturdukları dokuyla adeta Ereğli’nin simgesi haline gelen evler içinde en dikkat çekici olanlardan biri olan Çıpalı Konak ve 5,6,7 parselde yer alan yapı restore edilecek. Yeni yüzleriyle tarihi evler sosyal ve kültürel amaçlı kullanılmak üzere Ereğli halkına hizmet vermiş olacak.

TARİHİ DOKU KORUNUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, kentin tarihi dokusunu korumak ve ortaya çıkarmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilçam filmlerine de konu olan Karamürsel’in Ereğli evlerinde...