04 / 05 / 2024

kocaeli büyükşehir ihaleleri

kocaeli büyükşehir ihaleleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Seka Kağıt Fabrikası alanında bulunan 2. ve 3. fabrika yapılarında tadilata gidiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılan ihaleye 13 firma katıldı.

Kocaeli'deki eski hal binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı'nda eski hal binaları ile Mimar Sinan Köprüsü’nde bulunan monte haldeki kullanılmış metal malzemelerin, muhtelif metal binaların yıkım ve enkazın taşınması karşılığında satılması ihalesi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Büyükşehir belediyesi 11 iş yerini kiraya verecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit, Karamürsel, Körfez ve Kandıra'da yer alan 11 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. 

Kahramanmaraş Büyükşehir 5 taksitle imarlı arsalar satacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ve Onikişubat'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul mezunu 36 personel alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 36 personel alacağını açıkladı. Peki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel alımı için hangi şartların taşınması gerekiyor? İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında kira düzenlemeleriyle ilgili kararlar aldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar tespiti için İzmir'e mühendis gönderdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmir'de yaşanan deprem sonrasında hasar tespiti çalışmaları için 6 inşaat mühendisini bölgeye gönderdi. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

kocaeli büyükşehir ihaleleri Haberi

kocaeli büyükşehir ihaleleri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Seka Kağıt Fabrikası alanında bulunan 2. ve 3. fabrika yapılarında tadilata gidiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda yapılan ihaleye 13 firma katıldı.


DIŞ CEPHE VE ÇATI TADİLATLARI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Dairesi Başkanlığı Etüd, Proje ve Keşif Şube Müdürlüğü tarafından yapılan ihale kapsamında dış cephe ve çatı tadilatları yapılacak. 2. fabrika alanında 12 bin 300 m2 çatı alanı, 5 bin 200 m2 cephe alanı, 3. fabrika alanında ise 11 bin m2 çatı ve 4 bin 400 m2 cephe alanı tadilatı gerçekleştirilecek. Öte yandan ihale kapsamında dış cephelerde sıva sökümleri, gereken yerlerde raspa yapılması, demir imalatlarda kumlama yapılması, gereken yerde duvar yıkımı ve tekrar yapımı, tekrar sıva ve boya yapılması, çatının mevcut pisliğinin temizlenmesi, su yalıtımı...