03 / 05 / 2024

kocaeli cadde yenileme çalışmaları

kocaeli cadde yenileme çalışmaları

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Sakarya Kocaali'deki 5 caddeye yeni yüz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kocaeli Yahya Kaptan’daki üç cadde yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Yahya Kaptan’da yol yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu kapsamda Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi, Bestekar Amir Ateş Caddesi ve Uluçınar Caddesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Kocaeli Bosna Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gebze ile Çayırova ilçelerini birbirine bağlayan Bosna Caddesi’ni yeniden düzenliyor. Bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapılacak.

İzmit Mezbaha Caddesi yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımını konforlu hale getirmek için cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Sanayi Mahallesi’nde yer alan Mezbaha Caddesi’ni asfaltlayarak yeniledi.

Derince İstiklal Caddesi yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi kentteki yıpranan yolları elden geçiriyor. Bu kapsamda Derince’de yer alan İstiklal Caddesi yenilendi. Çenedağ Mahallesi’ne D-100 üzerinden ulaşım sağlayan İstiklal Caddesi yan yol olarak hizmet veriyor.

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Kocaeli Kefken Limanı'nın genişletme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kefken Limanı'nın yenileme çalışması mecliste!

Kocaeli Kefken Limanı ile ilgili bir genişletme veya yenileme çalışması olup olmadığı meclis gündemine taşındı. İYİ Partili Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentsel yenileme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli'de bir yılda 177 metruk bina yıkıldı.  

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Kocaeli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

kocaeli cadde yenileme çalışmaları Haberi

kocaeli cadde yenileme çalışmaları


Kent genelinde yol bakım çalışmaların sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor. İzmit Yeşilova Mahallesi’nde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Halide Edip Adıvar Caddesi’nde yenileme uygulaması yapıyor.



600 METRE YOL


Üstyapı çalışması Muradiye Caddesi’nden Arnavut Sokak’a kadar ilerleyen 600 metrelik yol bölümünde sürdürülüyor. Caddenin her iki tarafına yaya kaldırımı yapıldı. Kaldırımlara 2 bin 400 metrekare parke döşendi. Caddeye 750 ton birinci kat asfalt serildi. 350 ton daha ilk kat asfalt dökülecek. Caddeye 650 ton da aşınma tabakası ikinci kat asfalt serilecek.



Kocaeli Büyükşehir...