08 / 05 / 2024

kocaeli cami minaresi yapımı

kocaeli cami minaresi yapımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yapılacak 12 adet çelik minare yapımı için ihale yapıldı.

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'deki 7 iş yeri ve 1 adet lojman kiraya veriliyor! 

Kocaeli Başiskele ve Nevşehir Göreme'de yer alan 7 adet iş yeri ile 1 adet cami lojmanı kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri...

TOKİ Kocaeli İzmit 535 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 1. Bölge 535 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli 747 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli İzmit İlçesi Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı 2. Bölge 747 Konut + 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Kocaeli Kirazpınar 577 konut ihalesi yarın!

Kocaeli Gebze Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Elazığ'daki 7 derece eğik cami minaresi 9 asırdır yıkılmadı!

1156 senesinde yapılan Elazığ'daki Ulu Camii, şu ana kadar meydana gelen hiçbir depremde hasar görmedi. Caminin minaresi, 7 derecelik eğime sahip olmasıyla ünlendi...

Kırkağaç’ta depremde hasar gören cami minaresi yıkıldı!

22 Ocak Çarşamba günü Akhisar’ın Musalar Mahallesinde meydana gelen 5.4 şiddetindeki deprem Kırkağaç'tan da hissedildi. Depremde Kırkağaç Alifakı mahallesindeki bir caminin minaresinde çatlaklar oluştu...

Kocaeli Kartepe İstasyon Cami tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İstasyon Cami'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Nene Hatun Cami yenilendi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nene Hatun Cami'yi yeniledi.

İstanbul Avcılar'da caminin minaresi yıkıldı!

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen depremin ardından Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin minaresi yıkıldı. Yaşanan olay üzerine cami etrafında güvenlik önlemi alındı.

Elazığ Merkez Cami'nin minaresi imar aykırı mı?

Elazığ merkeze bağlı Kuyulu Köyü’nde Devlet Hava Meydanları sınırları içerisinde olan Merkez Cami'nin minaresinin imara aykırı olduğu ortaya çıktı...

Kocaeli Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi’ndeki Osmanlı’nın kuruluş dönemine ait 700 yıllık tarihi Ağaçağıl Cami'nin restorasyonu tamamlandı.

Çanakkale'deki depremde 192 yapı hasar gördü!

Çanakkale Valiliği, deprem sonra bölgede başlatılan ön hasar tespit çalışmaları sonucunda, 2 cami, 2 cami minaresi olmak üzere boş ve hasarlı toplam 192 konut ve yapının tespit edildiğini açıkladı.

kocaeli cami minaresi yapımı Haberi

kocaeli cami minaresi yapımı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Alanlar Şube Müdürlüğü tarafından ilçelerde yapılacak 12 adet çelik minare yapımı için ihale yapıldı. 10 adeti Kandıra’da 2 adeti de diğer ilçelerde yapılacak yapım işine tek firma katıldı. İhalede, Demirciler çelik Konstrüksiyon firması 344 bin 950 TL teklif verdi.


2014’TE 64 CAMİ MİNARESİ


Öte yandan Büyükşehir Belediyesi 2014 yılında köylere hizmet çalışmaları kapsamında kent genelindeki tüm ilçelere minare yapımında destek oldu. Bu doğrultuda 2014 yılında 64 caminin minaresi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Yine 2013 yılında 59 minarenin yapımı tamamlandı.



Kocaeli Büyükşehir...