15 / 05 / 2024

Kocaeli Çayırovada vatandaşlar ruhsat mı istedi

Kocaeli Çayırovada vatandaşlar ruhsat mı istedi

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Emekli olacak vatandaşlar ikramiye için nelere dikkat etmeli?

Emeklilere, dul ve yetimlere ödenen bayram ikramiyesinden bu ay aylık başvurusunda bulunanlar da yararlanacağı belirtildi. Buna göre ödeme tarihi erkene çekilirse şayet ya da işlemler gecikir ise vatandaşlar ne gibi bir durumla karşı karşıya kalırlar?

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşlar dikkat! 3 ay ertelenecek

TC Kimlik numarası 0-2-4-6-8 ile biten vatandaşları ilgilendiren önemli bir haber geldi. Bu vatandaşlar için 3 ay erteleme fırsatı var.

SSK Bağkur'lu maaşlarına okkalı maaş zammı! Temmuz ayında maaşlar ne kadar olacak?

Emekli vatandaşlar temmuz ayında yapılacak zam oranını merak ediyor. Peki, 2023 Temmuz ara zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Sigortasız vatandaşlar üzülmesin! Her ay maaşınız hazır! Sigortasız olanlara maaş bağlanıyor!

Sigortası olmayan vatandaşların üzülmesine gerek yok. Artık her ay maaş alabileceksiniz. İşte detaylar!

Vatandaşlar borçlarını ödeyemiyor! İcra dosya sayısı 25 milyona yaklaştı

Enflasyon ile başa çıkamayan vatandaşların borçları günden güne artıyor.  Borçlarını ödeyemeyen vatandaşların sayısı ise; 2021 sonunda 22 milyon 571 bin olan icra dosyası sayısı, bu ay itibari ile 24 milyon 77 bin 828’e çıktı. İşte detaylar…

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

Vatandaşların tercihi hazır konut!

Vatandaşların tercihini stoktan yana kullanması rakamlara da yansıdı. Geçen senenin ocak ayında satışı gerçekleştirilen konutların yüzde 18’i, şubatta yüzde 26’sı bitmiş konutlardan meydana geliyordu. Rakam bu yıl bitmiş konutlarda Ocak ayında yüzde 22’ye, Şubat ayında ise yüzde 39’a çıktı.

İhsan Çulhalık: Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların ilgisi daha da artacak!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Türkiye İstatistik Kurumu ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Çulhalık, "Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşların ilgisi daha da artacak" dedi...

Türkiye'den en çok Iraklı vatandaşlar konut aldı!

TÜRKİYE’de yatırım yapana Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı veren düzenleme 2017 Ocak ayında hayata geçti. Türkiye’ye en çok ilgi Irak, Suudi Arabistan ve Kuveyt, Katarlı vatandaşlar yatırım yapıyor.

Esenler'de boşaltılan 4 binadaki vatandaşlar bu akşam evlerine girebilecek!

Esenler Kemer Mahallesi'nde inşaatın istinat duvarında meydana gelen çökme sebebiyle tedbir amaçlı boşaltılan 4 binadaki vatandaşlar akşam saatlerinde evlerine girebilecek.

Laodikya Antik Kenti'nde arazi sahibi vatandaşların sorunları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'de bulunan Laodikya Antik Kenti sit alanında arazisi bulunan vatandaşların sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ümraniye'deki Roman vatandaşların konut sorunu TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İstanbul Ümraniye'de yaşayan Roman vatandaşların barınma ve eğitim sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

FETÖ'cü müteahhitler vatandaşları mağdur etti!

FETÖ soruşturması kapsamında tapuda şerh konulan müteahhitler yüzünden vatandaşlar mağdur olmaya başladı. Müteahhitlere arsalarını vererek daire satın alan vatandaşların yanı sıra iş karşılığı daire alan esnaflarında mağdur oldukları belirtildi.

Kocaeli Çayırovada vatandaşlar ruhsat mı istedi Haberi

Kocaeli Çayırovada vatandaşlar ruhsat mı istedi

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler. Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği tarafından bu sabah Çayırova Belediyesi önüne bir yürüyüş gerçekleştirdi. Mahalleliler mahallelerindeki imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması talebiyle belediye önüne kadar yürüdüler. Yapılan basın açıklamasının ardından mahalle sakinleri dilekçelerini belediyeye teslim ederek olaysız bir şekilde dağıldılar. Mahalleliler adına basın açıklamasını Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca basın açıklamasını yaptı. Koca açıklamasında şu görüşlere yer verdi:


HİZMETLERİN GELMESİNİ BEKLİYORDUK


“Bugün buraya kentsel dönüşüme karşı açtığımız davayı kazanmış ve Çayırova Belediyesi’nin...