06 / 05 / 2024

Kocaeli Çayırovanın imar planı değişecek mi

Kocaeli Çayırovanın imar planı değişecek mi

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 1/5000 ölçekli imar planının tamamlanmasını bekliyoruz. Ardından biz de 1/1000 ölçekli planı hazırlayacağız." dedi.

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

Kıbrıs'ın imar planlarına ön yargı var!

Kıbrıs İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Kıbrıs'ın imar planlarının veya emirnamelerin herkesin kafasında korkulacak bir enstrüman olarak algılandığını ve herkeste bir ön yargı oluşturduğunu açıkladı.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Kuşadası'ndaki 24.2 milyon TL'lik arsanın imar planı değişti!

Aydın Kuşadası'nda bulunan 24 milyon 200 bin TL'lik arsanın ne şekilde değerlendirileceği merak konusu oldu. 9 bin 958 dönümlük arsanın imar planı ticari alan olarak değiştirildi. Arazi üzerine 5 katlı belediye hizmet binası, restoran, kafe ve ticari birimler inşa edilecek.

4 metro hattının imar planı askıda!

Bugün İBB tarafından 4 metro hattının imar planı askıya çıkarıldı. İmar planları 31 Temmuz'da askıdan inecek...

Başbakan Yıldırım bir vatandaşın imar barışı kaydını yaptı!

İzmir'de bulunan Başbakan Binali Yıldırım, Menderes Belediyesi'nde bir vatandaşın imar barışı kaydını gerçekleştirdi...

Gazi Orduevi'nin bulunduğu alanın imar planına ilişkin iddialar TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Gazi Orduevi'nin de bulunduğu alanın imar planının değiştirileceği iddiasını meclis gündemine taşıdı..

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

Elbistan Şeker Fabrikası alanının imar değişikliği onaylandı!

Kahramanmaraş Elbistan ilçesine bağlı Pınarbaşı ve Çiçek Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Elbistan Şeker Fabrikası alanının imar planı değişikliği onaylandı..

Antalya Aksu- Çalkaya'nın imar sorunu tarihe gömülüyor!

Aksu- Çalkaya'nın imar sorununu tarihe gömecek Sulh name Bakanlar Kurulu’nda imzalandı.

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Eyüp Defterdarlık Mahallesi'ndeki bir alanın imar durumu TBMM'de!

İstanbul'un Eyüp ilçesinde Defterdarlık Mahallesi'nde bulunan Abdülvedüt türbesinin bulunduğu alanın imar durumu TBMM'de konu oldu. İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak!

Gayrimenkul fiyatlarının İstanbul ve Bursa'da yükselmesi ile Kocaeli Çayırova markalı konut projelerin adresi olacak..

Kocaeli Çayırovanın imar planı değişecek mi Haberi

Kocaeli Çayırovanın imar planı değişecek mi

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci dün Çayırova Belediyesi'ne Emek Mahallesi sakinleri tarafından yapılan yürüyüşü art niyetli bulduğunu dile getirdi. Emek Mahallesi'ne belediye başkanlığı seçildiği günden bu yana devasa hizmetler yapıldığını kaydeden Demirci yaptığı değerlendirmede, "Beş milyon TL harcanarak yapılan altyapı çalışmaları yeni tamamlandı. 4 milyon TL'lik üstyapı ihalesi gerçekleşti. Vatandaşlar her şeyin hemen olup bitmesini istiyor ancak bu işler de ihale yapılmadan gerçekleşmiyor" diye konuştu. Düne kadar doğalgaz olmayan mahallede günümüz itibariyle konutların yüzde 80'ine doğalgaz geldiğini beliılen Başkan Şevki Demirci, "AK Parti olarak hizmet gitmediği söylenilen mahallede yüzde 41 oranında oyla birinci parti olarak çıktık" diye konuşup hizmet yapılmadığına dair söylemleri de bu oy oranının çürüttüğünü ima etti. 


Emek Mahallesi sakinlerinin inşaat yapabilmek için ruhsat talebini de değerlendiren Başkan...