02 / 05 / 2024

Kocaeli çevre projeleri

Kocaeli çevre projeleri

Kocaeli çevreye duyarlı yatırımlarda da büyüyor İhracat değeri yüksek bir çok sektörde gelişen Kocaeli'de ileri teknolojili, katma değeri yüksek ürünlere dönük üretim yaygınlaşıyor.

Kocaeli'nin atık envanteri çıkarıldı!

Sanayi kenti Kocaeli'nin atık envanteri çıkarıldı. Kocaeli, 2012 yılında çevre denetimlerinde kesilen 5 milyon 603 bin 297 lira ceza ile Türkiye' de ikinci il oldu...

Kocaeli'deki 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satışa çıkıyor! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ait 4 adet arsa yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare;? Fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Kocaeli'de konut imarlı arsa satacak! 8 Taksitle KDV'den ve vergiden muaf arsa fırsatı!

Kocaeli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Başiskele'de yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim tarihinde  yapılacak.

O ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf 6 arsa satılıyor! Taksitle arsa almak isteyenler dikkat! 

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, Çayırova, Derince ve Başiskele ilçelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ'den Kocaeli'ye 651 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Kocaeli Dilovası'nda da yeni konutlar inşa edecek.

Kocaeli'de 26.3 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Çayırova ve Başiskele'de yer alan 5 adet arsayı 26 milyon 257 bin 80 TL bedelle satışa çıkardı.

Kocaeli Milli Emlak'tan satılık 26 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli'nde yer alan 26 gayrimenkulü satıyor. 

Kocaeli'de 22.1 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,  Kocaeli'de yer alan 7 adet arsayı 22 milyon 83 bin TL'ye satıyor...

Kocaeli'de 9.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kocaeli Gebze ve Kartepe'de yer alan 2 adet gayrimenkulü 9 milyon 145 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Kocaeli Körfez'e 1010 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konut projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de 1010 konut ve 24 dükkan inşa edecek.

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Gebze'de 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kocaeli Gebze'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

Gebze'de 20.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Sultanorhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli çevre projeleri Haberi

Kocaeli çevre projeleri

Ağır sanayinin yanısıra çevreye duyarlı yatırımlar da artmaya başladı. İşte bu tür yatırımlardan biri de Dilovası'nda faaliyet gösteren Polin firması. Su parklarının tasarım, üretim ve montajında dünyanın tanınmış şirketleri arasında gösterilen Polin'in 93 ülkeye ihracatı var. 



Polin Pazarlama ve İletişim Direktörü Şöhret Pakiş, firmalarının 39 yıl önce mimar Enver Pakiş tarafından kurulduğunu, 1980'li yıllardan sonra eğlence endüstrisi ve turizm sektörüne yönelik faaliyetlerinin başladığını ifade etti Turizmin gelişmekte olduğu, tatil köyü yatırımlarının yoğunlaştığı o yıllarda Polin, Türkiye'nin ilk aquaparkını Antalya Dedeman Otel'de ve ilk su kaydırağını da Kaş'ta kuruyor. 



İhracata Avusturya ve Almanya ile başlayıp daha sonra tüm Avrupa'ya yayılıyor. Şöhret Pakiş, Polin'in kurucusu Enver Pakiş'in İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olduğunu belirterek, ilk defa kompozit sektöründe alaylı değü; eğitimli birinin...