07 / 05 / 2024

kocaeli çınarlı kent satışları

kocaeli çınarlı kent satışları

Kent Konut tarafından yapılan Derince Çınarlıkent Konutları’nın 2. Etabı, 30 Kasım Pazartesi günü satışa çıkıyor. Derince Çınarlıkent 2. Etap projesinde 2+1 ve 3+1 olarak, farklı m2’lerde 5 blok olmak üzere toplam 144 daire satışa sunuluyor.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Kocaeli Kent Mezarlığı’na modern hizmet binası!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin cenaze hizmetlerini yürütmek için Kent Mezarlığı’nda hayata geçirdiği yeni hizmet binası tamamlandı.

Derince Çınarlıkent 3. etapta teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Kent Mezarlığı yeni binasına kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent mezarlığı binasının kaba inşaatını tamamladı.

Kocaeli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Özgürlük Caddesi’ni yeniliyor.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

kocaeli çınarlı kent satışları Haberi

kocaeli çınarlı kent satışları


Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde Kent Konut tarafından yapılan Derince Çınarlıkent Konutları’nın 2. Etabı, 30 Kasım Pazartesi günü satışa çıkıyor. Derince Çınarlıkent 2. Etap projesinde 2+1 ve 3+1 olarak, farklı m2’lerde 5 blok olmak üzere toplam 144 daire satışa sunuluyor.



ÖNCE GELEN DAİRESİNİ SEÇİYOR


Nokta Satış usulü ile istenilen dairenin seçilebildiği projede, daire fiyatları 130 bin TL’den başlıyor, seçilen daireye göre değişiyor. Satışta olan dairelerden, tercih edilmiş olan dairenin bedelinin % 25’i oranında peşinat veriliyor, % 75 oran için de anlaşmalı bankalardan uygun oranlarda kredi kullandırılıyor.



SOSYAL DONATILAR


Hem siz, hem çocuklarınız için kaliteli bir yaşam vaat eden projede site içi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma gurupları, açık otoparklar, merkezi su deposu, mescit ve sosyal tesis alanı yer alıyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Haber Hürriyet Gazetesi'nde...