04 / 05 / 2024

kocaeli Çınarlıkent Konutları

kocaeli Çınarlıkent Konutları

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Derince'deki Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti

Çınarlıkent Konutları 20 blok halinde yükselecek!

Kent Konut tarafından Derince ‘de yaptırdığı Çınarlıkent Projesi yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Derince İlçesi’nde vatandaşlara sunulacak örnek proje kapsamında bölgede 20 blok, 568 daire ve 13 adet işyeri bulunacak.

Kocaeli Derince Çınarlıkent Konutları'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından yapımı gerçekleştirilen Derince Çınarlıkent Konutları’nda çalışmalar sürüyor. 71 bin 450 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen çalışmada, 34 bin 450 metrekare alana inşaat yapılıyor.

Çınarlıkent Konutları için ilk kazma vuruldu!

Derince Çınarlı Mahallesi’nde yapımına başlanılan Derince Çınarlıkent Konutları’nda inşaat çalışmaları başladı. Projenin 1. etabında 1+1, 2+1 ve 3+1 olan farklı metrekarelerde 11 Blok, 274 daire yapılıyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım'da kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında dini tesis inşaatının kısmi kesin kabulü yapıldı.

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/2, 6435/1 ve 6436/1 Parseller Konut, Ticaret Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı. 

Gebze Emlak Konutları kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında, 6471 Ada 1, 2, 3 ve 4 Parsel Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü yapıldı, Kısmi Kesin Kabul

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-2) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nde 6434/1 Parsel Eğitim Tesisi'nin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

Hava Kent Konutları aylık 1.000 TL taksitle!

Minimum 20 bin TL peşinatla ev sahibi olunabilen Hava Kent Kooperatif Konut Projesi Eyüp Akpınar'da inşa ediliyor. Projede aylık 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Derince Çınarlıkent 3. etapta teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

kocaeli Çınarlıkent Konutları Haberi

kocaeli Çınarlıkent Konutları


Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kent Konut Derince Çınarlıkent projesinin birinci ve ikinci etap hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Altay ile Dr. Ali Yeşildal, hak sahipleri ve yakınlarının katıldığı törende bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Dünyada en büyük umut ev sahibi olmak ve güzel bir çevrede yaşamaktır. Bundan dolayı insanımıza yakışan sağlıklı alanlar, yapılar ve çevre oluşturmak için tüm ekibimizle birlikte çalışıyoruz” dedi.



432 DAİRENİN ANAHTARLARI TESLİM EDİLDİ


Çınarlıkent birinci ve ikinci etap konutlarının anahtar teslim töreninde bir konuşma yapan Kent Konut Genel Müdürü Yalçın Özön, “Büyükşehir Belediyemizin...