02 / 10 / 2024

Kocaeli Darıcapark AVM yangın

Kocaeli Darıcapark AVM yangın

Kocaeli'de yer alan Darıcapark AVM'de yangın çıktı. İtfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü... 

Kocaeli Darıca Kent İnşaat personel alımı yapacak...

Kocaeli Darıca Kent İnşaat tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru şartları neler? Bsşvuru için gerekli belgeler neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

O AVM'den akılalmaz kampanya! Hem iPhone 14 hem de 10 bin lira shoppara hediye! Resmen açıklandı, sakın kaçırmayın!

Kocaeli Esas 41 AVM hem iPhone 14 hem de 10 bin Lira değerinde shoppara kazanma fırsatı sunuyor. İşte Esas 41 Burda AVM iPhone kampanyası detayları...

Gebze-Darıca Metro Hattı 2023'te açılıyor!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze-Darıca Metro Hattı'nın, Gebze ve Darıca arasında kalan bölümünün 2022 yılı sonunda, tamamının ise 2023'te tamamlanacağını açıkladı.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Kocaeli Darıca'da imar sorunu! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Gebze Belediyesi'nin Darıca'daki imar sorununu kaleme aldı. İşte Bayer'in o yazısı...

Kocaeli Darıca'da kentsel dönüşüm başladı!

Kocaeli Darıca Belediyesi, Emek Mahallesi'nde 256 Evler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni başlattı. Proje dahilinde 329 daire hızla dönüşüyor.

Darıca, modern spor tesisi için gün sayıyor!

Kocaeli Darıca ilçesine bir spor tesisi daha kazandırılıyor. Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilen spor tesisi özgün mimarisiyle göz dolduruyor. 

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Kiracısından çıkmasını istedi hayatının şokunu yaşadı!

Kocaeli Darıca'da İhsan Yümlü, fabrika binasının kirasını aylarca ödemeyen İstanbul'un Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya Han'ı icraya verdi. Yümlü, tahliyede binanın bazı kısımlarının söküldüğü ve yapıda hasara yol açtığını iddia ederek suç duyurusu yaptı.

Kocaeli'deki hayalet AVM'lere alıcı çıkmadı!

Geçtiğimiz dönemde satışa çıkarılan, Kocaeli'de bir dönemin en popüler AVM'lerinden olan Real ile Carrefour'a müşteri çıkmadı. 

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Kocaeli Darıcapark AVM yangın Haberi

Kocaeli Darıcapark AVM yangın

Kocaeli ilinin Darıca ilçesine bağlı İstasyon Caddesi'nde yer alan Darıcapark alışveriş merkezinin (AVM) çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İhbar üzerine bölgeye diğer ilçelerden ve İstanbul'dan itfaiye ekibi sevk edildi.

Kocaeli Darıcapark AVM'nin çatısını saran alevler, kısa sürede binanın üst katlarına sıçradı.

Yangının AVM'nin yanında bulunan akaryakıt istasyonuna sıçramasını engellemek için önlem alan itfaiye ekipleri, yaklaşık 3,5 saat süren çalışmaların ardından yangını söndürdü.

Bazı iş yerlerinde büyük çapta hasar oluştu

Yangın nedeniyle Kocaeli Darıcapark AVM'nin merkezindeki bazı iş yerlerinde büyük çapta maddi hasar oluştu.