04 / 05 / 2024

Kocaeli Defterdarlığı arazi satışı

Kocaeli Defterdarlığı arazi satışı

Kocaeli Defterdarlığı, hazine arazilerinin durumları, Mermerciler Fuarı ve Küçük Sanayi işletmeleriyle alakalı açıklamada bulundu.

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kocaeli'de 120 bin dekar arazi tarıma kazandırıldı

Kocaeli'de çiftçilere sağlanan destekler ile 120 bin dekar arazinin tarıma kazandırılması sağlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

SGK, Kocaeli’nde arazi satacak!

Kocaeli ili, İzmit ilçesinde bir adet arazi satışı yapılacak. Araziyi, Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde bağlı İzmit Sosyal Güvenlik Merkezi’nin satacağı öğrenildi.

TOKİ Kocaeli'de 24 ay vadeyle arsa ve arazi satıyor! 39 gayrimenkul için geri sayım başladı! Arsa alacaklara müjde!

TOKİ Kocaeli'de 39 adet arsa ve araziyi 24 ay vadeyle satıyor. Peki KDV'den muaf arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kocaeli'nde arazi kavgası:2 ölü!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Şahinler Köyünde iki aile arasında yaşanan arazi kavgası nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

5 ilde 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, bu yıl Bursa, Kocaeli, Kayseri, Kırşehir ve Yozgat'ta 76 bin 839 hektar alanda arazi toplulaştırması gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Kocaeli'de kardeşler arasında arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Başiskele'de kardeşler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada bir kişi öldü.

Kocaeli'de arazi kavgası: 1 ölü!

Kocaeli Kandıra'da üvey kardeşler arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda Ali Parmaksız (63), üvey kardeşi Osman Yavaş´ı (61) tüfekle vurarak öldürdü.

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Kocaeli'de arazi toplulaştırma kararı!

Kocaeli'de bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Kocaeli Dilovası'nda 8,1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kocaeli Dilovası Köseler Köyü'nde yer alan gayrimenkul Kocaeli Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 8 milyon 113 bin TL bedelle satılıyor. Söz konusu taşınmaz 10 Temmuz'da ihale edilecek.

Kocaeli Defterdarlığı arazi satışı Haberi

Kocaeli Defterdarlığı arazi satışı

İsmail Kahraman'ın 14 Haziran tarihinde, “Kocaeli’de ki Tabiat Parklarını gezdiniz mi?” başlığıyla yayınlanan Köşe yazısında Pelitli Köyü’nde yapılmak istenen Mermerciler Fuarı projesinin Tabiat Parkı’na verebileceği zararları dile getirmişti. Bunun üzerine Kocaeli Defterdarlığı’ndan yapılan açıklama da, İlimiz sınırları içerisinde Mermerciler Fuar Alanı olarak hazine taşınmazlarının herhangi bir tahsis işlemi bulunmadığı ileri sürüldü.

YETKİMİZ YOK

Defterdarlıktan gazetemize yapılan açıklama da şu ifadeler kullanıldı: “Dilovası İlçemizde bulunan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi içerisinde ki bazı hazine taşınmazlarının  4706 sayılı kanunun 4.Maddesi uyarınca “Harca Esas Değer” üzerinden yasa gereği ilgili kooperatife doğrudan satışı Kooperatif yönetimince talep edilmiş olup bu doğrultuda sonuçlanmış bir işlem de bulunmamaktadır. Diğer taraftan Küçük Sanayi sitelerinin kurulacağı alanlar yerel ve bölgesel imar planları ile belirlenmekte ve planlama süreçleri ilgili ve yetkili kurumlar...