29 / 04 / 2024

kocaeli deniz ulaşımında kış tarifesine geçildi mi

kocaeli deniz ulaşımında kış tarifesine geçildi mi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, 27 Ekim 2014 Pazartesi günü itibariyle Deniz ulaşımı seferlerinde kış tarifesine geçiliyor.

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

Demiryolu yapımında yüzde 90 yerliliğe ulaştık!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın, demiryolu yapımında yerlilik oranının yüzde 90'a ulaştığını açıkladı.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yeni Havalimanı'na ulaşımı hızlandıracak!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu, "Hasdal’dan olan D-20 bağlantısı veya üçüncü köprünün bağlantı yolları ve şu an inşaatı oldukça ilerlemiş olan Kuzey Marmara Otoyolu, buraya yolcularımızın ulaşımında ciddi bir hızlılık sağlayacaktır." dedi...

Denizistanbul sakinlerine özel deniz ulaşımı!

Yakuplu sahilde konumlanan Denizistanbul içinde bulundurduğu marinasından günün belli saatlerinde kaldıracağı deniz araçlarıyla sakinlerine trafiksiz ulaşım sunmayı planlıyor.

Antalya'nın ulaşım master planında sona gelindi!

Antalya'nın 19 ilçesi için hazırlanan ulaşım master planında son aşamaya gelindi. Plan için ön izinlerin alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ulaşımın anayasası olacağını söyledi.

Kocaeli'de yatırımda aslan payı ulaşımın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kaliteli ve konforlu ulaşım ihtiyacını karşılamak için hayata geçirdiği hizmetleri her sene olduğu gibi 2016 yılında da sürdürdü.

Kocaeli Hereke iskelesinde bakım çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğü bünyesinde bulunan Hereke iskelesinde 23 Ekim Pazar günü gün boyu bakım çalışmaları yapılacak.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

kocaeli deniz ulaşımında kış tarifesine geçildi mi Haberi

kocaeli deniz ulaşımında kış tarifesine geçildi mi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Deniz Ulaşım Şube Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, 27 Ekim 2014  Pazartesi günü itibariyle Deniz ulaşımı seferlerinde kış tarifesine geçiliyor.



Manşet...