27 / 04 / 2024

kocaeli derinde yol çalışmaları

kocaeli derinde yol çalışmaları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Derince 44 Evler mevkii ile D-100 Karayolu arasına 220 metre uzunluğunda ana artere giriş ve çıkışı sağlayacak olan kavşak çalışmasına başlandı...

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Kocaeli'de 19.5 milyon TL'ye 49 yıllığına kiralık arsa!

Kocaeli İli Gebze İlçesi Çayırova Mahallesi'nde yer alan, imar durumu kısmen yol ve sosyal ve kültürel tesis alanı olan arsa 49 yıllığına kiraya verilecek. 

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'ye yeni yol müjdesi!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde de yeni yollar hayata geçiriyor

Kocaeli'ye yeni duble yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte rahat ulaşım sağlamak için yol yatırımlarını son sürat sürdürüyor.

Kocaeli Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor!

Kent genelinde yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

Kocaeli Kefken Limanı’nda çevresi düzenlemesi yapıldı!

Kocaeli'deki Kefken Limanı’ndaki çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Yol güzergahlarına toplam 372 metreküp taş duvar örüldü.

kocaeli derinde yol çalışmaları Haberi

kocaeli derinde yol çalışmaları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Derince 44 Evler mevkii ile D-100 Karayolu arasına 220 metre uzunluğunda ana artere giriş ve çıkışı sağlayacak olan kavşak çalışmasına başlandı.


Taş duvar ve dolgu çalışmaları sürdürülen bölgede kavşağın tamamlanması ile Derince 44 Evler, Derince sahil bölgesi ve Derince Araştırma Hastanesi bölgelerinin ulaşımı rahatlayacak.



Söz...