03 / 05 / 2024

kocaeli eski üst geçit yıkım çalışmaları

kocaeli eski üst geçit yıkım çalışmaları

Kocaeli Valiliği Kompleksi önündeki eski üst geçidin yıkım çalışmalarına başlandı. Trafiğin aksatılmaması için gece 22.00 ile sabah 06.00 saatlerinde yıkım çalışmaları yapan ekiplerin 22 günde yıkım işini tamamlamaları planlanıyor.

Ziraat Bankası eski üst düzey yetkilisinden konut paketi uyarısı! Nasıl zarar edileceğini tek tek açıkladı

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi bu haberi bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dar gelirlilere yönelik konut kredisi paketlerini açıklarken Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, konut kredisi için uyarıda bulundu. İşte detaylar…

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binalar yıkılacak! 

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Kocaeli'de konut dolandırıcılığı için 134 yıl hapis istemi!

Kocaeli Başiskele'de konut sahibi yapma vaadiyle para aldıkları 11 kişiyi evlerini teslim etmeyerek dolandırdıkları ileri sürülerek tutuksuz yargılanan inşaat firması sahibi Arif Mutlu ile eski eşi ve sevgilisi için, toplam 134 yıl 2 ay hapis ve 391 bin 496 lira para cezası verildi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

ENKA'nın acı günü! Temiz Üstün vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Eski Üyesi Temiz Üstün vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınlandı.

Kocaeli'de depremin izleri silindi!

Kocaeli'de depremin izlerinin kalmadığını söyleyen KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yapılan değişikliklerle yeni binalar artık çok daha üst seviye depremlere dayanıklı hale geldi" dedi.

Kocaeli'deki eski askeri binanın yerine restoran inşa ediliyor!

Yatırımlarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her şeyin düşünüldüğü sahil parkındaki eski binayı yıkarak yeni restoran inşa ediyor.

Kocaeli Çınarlı'da eski cami avlusuna kütüphane yapılıyor!

Kocaeli'nin Çınarlı bölgesinde prefabrik mescidin sökülmesinin ardından avluda yapılan kütüphanenin yapımı hızlandı.

Kocaeli Büyükşehir’den Sağlık Bakanlığı'na arsa tahsisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin 9 maddeli olağanüstü meclis toplantısı Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştiriliyor

Kocaeli'deki sahra hastanesi için 40 dönümlük arazi hazırlandı! 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde sahra hastanesinin yapılması için çalışmalar devam ediyor. Eski askeri hastane arazisinin 40 dönümlük bölümü 45 günde tamamlanması planlanan hastane için hazırlandı...

Kocaeli Çerçili Köy Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra İlçesi Çerçili Mahallesi’ndeki eski köy okulunu konağa dönüştürdü.

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli yakalandı!

Tekirdağ'da yaşayan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli Kocaeli'de yakalandı.

kocaeli eski üst geçit yıkım çalışmaları Haberi

kocaeli eski üst geçit yıkım çalışmaları


Kocaeli Valiliği Kompleksi önündeki eski üst geçidin yıkım çalışmalarına başlandı. Trafiğin aksatılmaması için gece 22.00 ile sabah 06.00 saatlerinde yıkım çalışmaları yapan ekiplerin 22 günde yıkım işini tamamlamaları planlanıyor. Yıkım çalışmaları sırasında kuzey yan yol trafiğe kapatılacak.



ÇALIŞMALAR GECE YAPILIYOR


1 Nisan Cuma günü itibariyle yaya trafiğine kapatılan eski üst geçitte yıkım çalışmaları trafiğin aksatılmaması için gece 22.00 sabah 06.00 saatlerinde yapılıyor. Vatandaşlara yeni köprüyü kullanmaları uyarısında bulunan Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’ndeki yürüyen merpenli ve asansörlü beşinci modern yaya köprüsünü vatandaşların kullanımına sundu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü’nü kullanmaya başlayan vatandaşlar, eski köprü yerine engelli asansörü ve yürüyen merpeni bulunan yay üst geçidini kullanarak D-100 üzerinden karşıya geçiyor.





Kocaeli Büyükşehir...