18 / 05 / 2024

kocaeli evimiz temel atma

kocaeli evimiz temel atma

Kocaeli Başiskele'de yer alan Evimiz Kocaeli projesinin temeli atıldı...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler ile Kocaeli kazanıyor!

İBB Ekrem İmamoğlu’nun KİPTAŞ İzmit Çınar Evler’in temel atma töreninde “Kiptaş ile Kocaeli’de kazanacak” sözlerine istinaden inşaat çalışmalarında istihdam ve gerekli malzemeler İzmit ve Kocaeli firmalarından yapılıyor.

Kocaeli Darıca'da toprak kayması nedeniyle 2 bina tahliye edildi! 

Kocaeli Darıca'da, bir inşaatın temel kazısı sırasında toprak kayması meydana geldi. İnşaat temelinin olduğu alanın çevresindeki 3’er katlı 2 bina tahliye edildi...

Kocaeli'ye kapalı spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki yarı olimpik yüzme havuzunun temelini attı. Temel atma töreninde yeni kapalı yüzme havuzunun da müjdesi verildi...

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konak inşa edilecek!

İzmit’in Sepetçi Köyü’nde 18 Temmuz Salı günü temel atma töreni yapılacak. Kocaeli Sepetçi Köyü'ne yeni konut inşa edilecek.

Kocaeli aquapark projesinin temeli atıldı!

Kocaeli’nde ilk olacak ve 12 ay boyunca faaliyette bulunacak olan aquaparkın temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.

Kocaeli'nin ilk aquaparkının temeli atılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli’nin ilk aquaparkının inşaatına gitti ve temel atma töreni öncesi çalışmaları inceledi.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

kocaeli evimiz temel atma Haberi

kocaeli evimiz temel atma

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'nin Başiskele bölgesinde hayata geçireceği 936 konutluk "Evimiz Kocaeli" projesinin temeli atıldı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, ilk etabın ardından ikinci etap satışlarının da hızla devam ettiği projenin iki yılda tamamlanarak sahiplerine teslim edileceğini belirtti. 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğe sahip konutların fiyatı 99 bin liradan başlıyor. 


Vatan...